All information on maintenance and process optimization

MaintenanceBenelux.nl
Search
Stay on top of the news!

Stay informed!
Read our monthly newsletter.

Your address will never be given to third parties.
See our privacy policy.

13-11-2017

Nieuwe Rupes roterende polijstmachine Bigfoot LH 19E

Print version
Send per email
Tweet this item
Share on LinkedIn

Vermogen en hoge prestaties met een exclusief design

De LH 19E is voorzien van een motor met hoog koppel, compact design, hoogwaardige ergonomie en een lichte behuizing en is dan ook één van de beste en meest wendbare roterende polijstmachines op de markt. Dankzij het lichtgewicht en het krachtige design is de LH 19E de ultieme roterende polijstoplossing voor talloze industrieën, zoals autodetailing, autoschadeherstel, scheepvaart, enz.

Dankzij de innovatieve anti-vibratiehandgreep, standaard geïntegreerd in de LH 19E, kunnen de gebruikers de polijstmachine onder verschillende hoeken stevig vasthouden voor een nauwkeurig en stabiel polijstproces. Het materiaal van de soft grip en het unieke design absorberen en verdrijven de trillingen om het comfort van de gebruiker te verbeteren en delicate oppervlakken te beschermen tegen beschadiging. De polijstmachine kan ook uitgerust worden met een soft grip zijhandgreep om de trillingen tijdens het polijsten te verminderen en de polijstmachine comfortabel te kunnen sturen. Deze optionele, rechts of links bruikbare zijhandgreep verhoogt het comfort voor de gebruikers.

Een elektronische toerentalregelaar met koppelherstel houdt de draaisnelheid constant, zelfs bij variërende belastingen, om het volledige polijstproces vlotter, gelijkmatiger en efficiënter te laten verlopen.

De roterende polijstmachine LH 19E is uitgerust met een progressieve trekker, zodat de gebruiker de snelheid met precisie kan regelen zonder onderbreking van het werk. Via de trekker en een nieuw, groter elektronisch instelwiel kan de gebruiker de juiste snelheid nauwkeurig instellen.

De nieuwe polijstmachine kan gebruikt worden in combinatie met 3 verschillende polijstschijven met een diameter van 125, 150 en 165 mm; de LH 19E is dan ook veelzijdig en kan afgestemd worden op bijna alle polijstprocessen in talloze industrieën. Het nieuwe steunplaatsysteem, door Rupes intern ontwikkeld en gefabriceerd, biedt een ideale balans tussen stabiliteit en flexibiliteit voor het roterend polijsten.

Zoals voor het volledige BigFoot-gereedschapsassortiment wordt de nieuwe roterende polijstmachine LH 19E aangeboden als een compleet polijstsysteem, met drie verschillende foam polijstschijven, van grof tot uiterst fijn, en bijbehorende abrasieve polijstpasta’s. Elke component van het systeem werd zorgvuldig uitgedacht, gemaakt en getest om ideaal te werken met de zeer specifieke roterende beweging van de LH 19E en om optimale prestaties te leveren. Dankzij het hoog koppel, compact design en lichtgewicht verzekert de roterende polijstmachine LH 19E het maximale vermogen bij elke polijstbewerking. Dit bewijst eens te meer dat Rupes de autoriteit in de industrie is inzake oppervlakvoorbereiding en -renovatie.

  Product news Placed: 13-11-2017       Views: 1092x  Printversion: 129x  

More information

Company information

 
 .
 .
 .