MaintenanceBenelux.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
Job vacancy
04-09-2018  |  1456x
Share this item

Engie zoekt Senior Technieker/Teamleader Elektrciteit

BUG00000468 WKK-Zandvliet

De Bu generation europe (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, ItaliŽ, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS).

Om de uitdagingen van de energietransitie aan te gaan wil BU GEN enerzijds een betrouwbare partner inzake hernieuwbare energie zijn, op basis van een flexibel productiepark dat kostenefficiŽnt is en een aanvaardbare CO2-voetafdruk heeft. Anderzijds willen wij, steunend op onze sterke technische expertise, grote industriŽle klanten voorzien van geÔntegreerde oplossingen voor energie en diensten.

Met het oog daarop zetten onze teams zich in om ons productiepark continu te optimaliseren en om energie en diensten op de markt aan te bieden tegen de meest competitieve prijzen door aanbiedingen te doen op sterk ontwikkelde grondstoffenmarkten en aanvullende diensten te verstrekken aan transmissienetbeheerders om meerwaarde te creŽren.

Wil jij bijdragen aan het Europese project van onze businessunit? Onze onderneming biedt jou de kans om je te ontwikkelen en om binnen de Groep ENGIE te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Grijp deze kans en kom voor ons werken!

Voor onze elektriciteitscentrales in de entiteit WKK-Zandvliet zijn we op zoek naar een Senior Technieker/Teamleader Elektriciteit (standplaats Katoennatie Ė kantorencomplex Singelberg).

Jouw missie
-je geeft leiding en coaching aan een team van ĒelektriciensĒ
-je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de elektrische onderhoudsinterventies: preventieve en curatieve werken, (on)geplande werken, revisiewerken, kleine wijzigingsprojecten,... Dit omvat alle activiteiten rond voorbereiding, planning, coŲrdinatie, uitvoering, controle, oplevering en nazorg,... zodat de onderhoudsinterventies correct verlopen binnen alle geldende afspraken rond veiligheid, timing, kwaliteit en milieu. Je werkt hiervoor ook nauw samen met de medewerkers van andere diensten en externe leveranciers
-je staat mee in voor de ontwikkeling van je medewerkers waarbij de focus wordt gelegd op kwalitatief hoogstaande dienstverlening naar onze klanten toe
-je garandeert de optimalisatie van het onderhoudsbeheer en -processen door ervaring en leerpunten terug te koppelen
 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel log-in