Alles over onderhoud en proces-optimalisatie

MaintenanceBenelux.nl
Zoeken
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Maintenance management installatietechniek

Stuur per email
Twitter dit bericht
Maintenance management installatietechniek, Opleiding, , Breda
 

Opleiding met een duur van een middag, vindt plaats

op 11-10-2017 in Breda
op 11-10-2017 in UtrechtToegang: betaald

Waarom de opleiding Maintenance management installatietechniek

Als gesprekspartner voor de opdrachtgever bevindt u zich vaak in het spanningsveld tussen de operatie en uw eigen organisatie. De opdrachtgever is kritischer geworden en verwacht steeds meer van zijn maintenance partner. Waar voorheen de focus op onderhouden van gebouwgebonden installaties lag, krijgen maintenance partijen steeds vaker te maken met het dragen van meer verantwoordelijkheden n risicos doordat er prestatiecontracten worden afgesloten. Deze contracten vragen om de opdrachtgever te ontzorgen op het gebied van bedrijfszekerheid, betrouwbaarheid, veiligheid-, milieuaspecten en duurzaamheid. Hiervoor is een adviserende, proactieve houding vanuit de maintenance partij nodig. Om tot goede adviezen te komen, is inzicht nodig in onder andere onderhoudsmanagement, -methodes en engineering, asset management en kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en wetgeving. Om als gedegen sparringpartner te kunnen fungeren voor de opdrachtgever is kennis van bedrijfskundige aspecten, project- en contractmanagement minstens zo belangrijk. Ook de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden verdient de aandacht. Een succesvolle samenwerking levert immers een duurzame samenwerking op tussen de maintenance partij en de opdrachtgever.
Kortom: Met de opleiding Maintenance management installatietechniek leert u om intern zaken voor elkaar te krijgen n vanuit klantwaarde te denken.

Deze opleiding Maintenance management installatietechniek is ontwikkeld vr de (installatietechnische) branche en dr de branche.
Voor wie is de opleiding Maintenance management installatietechniek bedoeld

U bent werkzaam in de installatietechniek of bent in brede zin betrokken bij onderhoudsmanagement van (complexe) gebouwgebonden installaties of contracten. U heeft met goed gevolg een mbo/hbo-opleiding richting techniek afgerond. U heeft minimaal 3 jaar werkervaring en u denkt en werkt op bachelorniveau. U bent werkzaam als maintenance engineer, technisch beheerder, projectleider, contractmanager, teamleider of werkzaam op een inspectieafdeling. U bent net gestart met, of op weg naar, een managementfunctie binnen het vakgebied maintenance.

Het programma

In de opleiding Maintenance management installatietechniek doorloopt u de volgende modules:
+ Bedrijfskundig management & organisatiekunde
+ Onderhoudsmanagement, contractvorming & efficiency
+ Veiligheid, gezondheid & wetgeving (compliance)
+ Persoonlijke effectiviteit.

Tijdsinvestering

De opleiding Maintenance management installatietechniek duurt 8 maanden en de volledige opleiding omvat circa 28 lesdagen. U heeft gemiddeld 2 dagdelen per week (middag/avond) les. Daarnaast spendeert u circa 10 tot 15 uur per week aan zelfstudie. De studielast is een gemiddelde en is afhankelijk van leervermogen, opleidingsachtergrond en praktijkervaring.

Het diploma

Na succesvolle afronding van de opleiding ontvangt u het postbachelordiploma Maintenance management installatietechniek.

Meer informatie

Organisator

 
 .
 .
 .