Alles over onderhoud en proces-optimalisatie

MaintenanceBenelux.nl
Zoeken
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

RCM Facilitator

Stuur per email
Twitter dit bericht
RCM Facilitator, Opleiding,  van 11 tot 20 oktober 2017, Gent
 

Opleiding

GentToegang: betaald

Betrouwbaarheid is van fundamenteel belang voor elk bedrijf. Machines die doen wat ze moeten doen, op de momenten dat dit ervan verwacht wordt, ondersteunen de productiviteit en sdfcompetitiviteit in grote mate. Reliability-Centered Maintenance (RCM 2) is een gerenommeerde methode om betrouwbaarheid van wereldklasse te bereiken door optimaal onderhoud.

Door RCM 2 toe te passen kan u de vraag “wat is de juiste onderhoudsstrategie voor een bepaald bedrijfsmiddel?” beantwoorden. U weet welke spare parts moeten klaarliggen, welke mensen er ingepland moeten worden op welk moment en welke systemen gebruikt kunnen worden ter controle.

Na deze tiendaagse opleiding tot RCM Facilitator bent u in staat om vanuit grondige theoretische en praktische kennis RCM-projecten in uw bedrijf op te zetten en blijvend te faciliteren in samenwerking met alle stakeholders. Deze opleiding wordt georganiseerd op locatie bij Volvo Car Gent, en er wordt gewerkt en geoefend op concrete cases.

Leerdoelstellingen
- Een brede en diepgaande kennis verwerven over RCM II
- Eensgezindheid kunnen genereren over praktische problemen en hun oplossingen binnen diverse groepen zoals operatoren, onderhoudstechnici, engineers en management
- RCM II van A tot Z in de praktijk kunnen toepassen en de inspanningen blijvend kunnen faciliteren

Meer informatie

Organisator

 
 .
 .
 .