Alles over onderhoud en proces-optimalisatie

MaintenanceBenelux.nl
Zoeken
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Maintenance en Asset Management

Stuur per email
Twitter dit bericht
Maintenance en Asset Management, Opleidingscyclus, 19  dagen, start op  5 oktober 2017, Diverse locaties
 

Opleidingscyclus

Diverse locatiesToegang: betaald

Iedereen die vandaag aan de slag is als professional op gebied van technisch onderhoud en/of asset management zal dit wellicht beamen: het is een uitdagende werkomgeving! Technische installaties worden alsmaar complexer en er worden minder grote (vervangings)investeringen gedaan in installaties of fabrieken. mm

Daarnaast is er door de vergrijzing een grote uitstroom aan (gepensioneerde) technische profielen op alle niveaus en een te beperkte instroom vanuit het onderwijs. In deze context toegevoegde waarde creŽren met onderhoud is niet eenvoudig. On-the-job training wordt moeilijker door personeels-, tijds- en geldgebrek.

Om (startende) managers en engineers op gebied van technisch onderhoud en asset management een kader te geven om beter en efficiŽnter te functioneren in deze jobs, organiseert BEMAS de opleidingscyclus Maintenance & Asset Management.

Over de opleidingscyclus
Aangezien er in ons land geen (master)opleiding bestaat op gebied van technisch onderhoud, beseffen we dat er nood is aan een opleidingsreeks die deelnemers een compleet overzicht biedt van alle aspecten van het vakgebied.

We zetten in op de nieuwste inzichten en werken uitsluitend met ervaren lesgevers die aandacht hebben voor praktijkcases, oefeningen en veel interactie. De dynamiek en kennisdeling die in iedere groep ontstaat na enkele sessies is voor vele deelnemers van zeer grote toegevoegde waarde.

De cyclus bestaat uit 24 modules van 4 uur netto lestijd, telkens op donderdagnamiddag. De eerste sessie (Maintenance business game) omvat 2 modules gedurende een volledige dag. De laatste module is een examen-sessie (CMRP-certificatie).

Samengevat:

- 24 modules van 4 uur, telkens op donderdagnamiddag;
- Start op 5 oktober, loopt door tot het voorjaar;
- Theoretische lessen aangevuld oefeningen en bedrijfsbezoeken;
- Kwaliteitsdocenten: een mix van BEMAS sprekers, maintenance consultants en ervaren maintenance managers;

Meer informatie

Organisator

 
 .
 .
 .