FLIR Systems, Meer

 

Info     Contact     Disclaimer

 
MaintenanceBenelux.nl NIEUWSBRIEF
 
OKTOBER 2016
 
 
 

Het laatste nieuws over onderhoud en procesoptimalisatie


Nieuwsbrief MaintenanceBenelux.nl

We hopen u met deze nieuwsbrief van dienst te zijn. Wilt u deze echter niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze e-mail.
Uw relaties of collega's kunnen zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

 
Activiteiten van Vezor Media overgenomen door Proces Media
 

Activiteiten van Vezor Media overgenomen door Proces Media

Solids Processing, Fluids Processing en Maintenance Benelux, vakinformatie in de vorm van website, vakblad en nieuwsbrief, zijn bekende uitgaven voor de procesindustrie in Nederland en België. Uitgever Vezor Media is hiermee marktleider in de Benelux. Per 1 januari 2017 gaan deze activiteiten over naar een andere uitgever, Proces Media bv. Lees meer »
 
Kennissessie: Opleidingsuitdagingen in de foodindustrie
 

Kennissessie: Opleidingsuitdagingen in de foodindustrie

Uit recent onderzoek van ROVC blijkt dat het opleiden en werven van technici in de foodindustrie nogal wat uitdagingen met zich meebrengt. Hoe werf je bijvoorbeeld Technische Dienst medewerkers op MBO-4 niveau? En hoe vorm je een klas wanneer operators in 3 tot 5 ploegendiensten werken? Deze interactieve kennissessie biedt u de gelegenheid Lees meer »
 
Wat kan de normering NPR8040-1 voor u betekenen?
 

Wat kan de normering NPR8040-1 voor u betekenen?

Fluke nodigt u graag uit om deel te nemen aan het seminar over hoe deze normering geïnterpreteerd moet worden en een introductie hoe de warmtebeeldcamera hiervoor gebruikt kan worden. Na een halve dag theorie zult u de basis van Thermografie beter begrijpen en dit in relatie tot de normering NPR8040-1. Dit seminar geeft u de introductie Lees meer »
 
Veiligheidsrelais PNOZsigma
 

Veiligheidsrelais PNOZsigma

In de veiligheidsrelais PNOZsigma komt jarenlange ervaring samen met de modernste veiligheidstechniek: met weinig kosten bereikt men het maximum aan veiligheid en rentabiliteit. Met een bijzonder smalle behuizing en grote verscheidenheid in functionaliteit in elk apparaat functioneert PNOZsigma maximaal met een minimale breedte. Lees meer »
 

FLIR Systems, Meer

 
Machevo Connect 2016 belooft dynamische dag te worden
 

Machevo Connect 2016 belooft dynamische dag te worden

De Machevo & Bulk Vereniging organiseert maandag 21 november het netwerkevenement voor de procesindustrie: Machevo Connect 2016. Tijdens dit evenement komen alle genodigden van Machevo en de Industrial Processing bijeen in het Media Plaza van de Jaarbeurs. Hoort u daar ook tussen? Ook dit jaar staat een dagvoorzitter van Lees meer »
 
Beheren, beheersen en besturen met behulp van Ultimo
 

Beheren, beheersen en besturen met behulp van Ultimo

“Ultimo is een stuk gereedschap om het werkproces te beheren, beheersen en te besturen”, aldus Richard Eijkelboom (Validation Engineer) van Hal Allergy. Sinds 2008 maakt het moderne farmaceutische bedrijf gebruik van de Ultimo software voor het professioneel beheer van de assets en het onderhoudsproces. Na te zijn gestart met het instapmodel Lees meer »
 
Rimses blaast 30 kaarsjes uit
 

Rimses blaast 30 kaarsjes uit

Rimses blaast dit jaar 30 kaarsjes uit. Toen in 1986 de eerste klant live ging met deze software was samenwerking de basis. En nog altijd vormt dit het fundament van deze oplossing voor een professioneel beheer van onderhoud. Op regelmatige basis overlegt het Rimses team met haar partners (want zo laat de traditionele leverancier-klant relatie Lees meer »
 
Masterlock Lockout Tagout
 

Masterlock Lockout Tagout

Masterlock is met een nieuwe tool op de markt gekomen om ”gestoken” flenzen te vergrendelen. De ”blind flange lockout” is uitstekend toepasbaar om te zorgen dat steekplaten niet ongeoorloofd verwijderd worden. De vergrendeling is gemaakt van aluminium en voorzien van een sterke poeder coating. Verdeeld over 3 modellen is een flens breedte Lees meer »
 
Prüftechnik presenteert Rotalign touch
 

Prüftechnik presenteert Rotalign touch

Prüftechnik stelt Rotalign touch voor, een cloud-based laseroptisch uitlijnsysteem die de manier van uitlijnen grondig verandert. Dankzij de nieuwe connectivity features wordt uitlijnen een integraal onderdeel van het asset management programma. De toestellen beschikken over Wi-Fi en Bluetooth en kunnen rapporten rechtstreeks versturen Lees meer »
 

Vacatures
Eltrex Motion zoekt General Manager Motion Control
Fyraco solutions zoekt machinedokter
Gunneman Group IMO zoekt een Account manager
I-care zoekt reliability engineer
Promaint zoekt Maintenance Consultant
Stöbich zoekt servicemonteur (brandwerende) bedrijfsdeuren
Troost aandrijftechniek zoekt verkoopmedewerker binnendienst
WSB Finishing Equipment zoekt Sales Engineer industrie (NL)

 
UE Systems Europe presenteert de Ultraprobe 3000
 

UE Systems Europe presenteert de Ultraprobe 3000

Voor zowel perslucht audits, lekdetectie, condenspotten of elektrische inspecties, de Ultraprobe® 3000 is uw instrument naar keuze voor energie besparingsprojecten. Hier hebben we een digitale Ultraprobe® welke veelzijdig is om energiekosten te besparen, CO2 reducties te realiseren en productie uitvallen te voorkomen. De Ultraprobe® 3000 Lees meer »
 
Gewichtsreductie met nieuwe Camozzi pneumatische cilinders
 

Gewichtsreductie met nieuwe Camozzi pneumatische cilinders

Met de introductie van de nieuwe ISO 15552 Serie 63 pneumatische cilinders realiseert Camozzi een gewichtsbesparing van 25% terwijl de unieke prestaties gegarandeerd blijven. De instelbare pneumatische- en mechanische buffering is verder doorontwikkeld waardoor de afstelling en de reductie van het geluid van de zuiger op het eindblok Lees meer »
 
Drukdichte schuifafsluiter voor systeemdrukken tot 5 bar
 

Drukdichte schuifafsluiter voor systeemdrukken tot 5 bar

Voor systemen die onder over- of onderdruk werken is de schuifafsluiter Type F van Burgmer de ideale oplossing. De afsluiters met opblaasbare seal zijn bekend evenals de nadelen hiervan. Bij deze afsluiters is een elastische sealring statisch geplaatst in de inlaat cassette. De inlaat-cassette is pneumatisch gestuurd en wordt naar het sluiten Lees meer »
 
Bedankt voor uw bezoek aan Industrial Processing 2016
 

Bedankt voor uw bezoek aan Industrial Processing 2016

Ruim twaalfduizend bezoekers hebben zich van 4 tot en met 7 oktober laten informeren over en inspireren door de meest actuele technologieën en toepassingen voor de procesindustrie. Exposanten en (kennis)partners als Machevo & Bulk Vereniging, FedEC, Water Alliance en Programmabureau Smart Industry, hebben gezamenlijk invulling gegeven aan Lees meer »
 

Agenda
24 okt  Opleiding Middelbare Veiligheidskundige, Hoogvliet
25 okt  Bijeenkomst Vakmanschap; Uw belangrijkste asset, Amsterdam
25 okt  Training Ce-markering, de basis, Vianen
25 okt  Cursus Werken met ISO 13849-1 en IEC 62061, Vianen
27 okt  Cursus PSS 4000, Vianen
28 okt  Cursus Pilz Veiligheidsrelais training (PNOZmulti), Vianen
 1 nov  Masterclass Machineveiligheid , Vianen
 1 nov  Informatiesessie TPM / TQM Facilitator Training, Houten
 3 nov  Opleiding Basiscursus Installatietechniek, Amsterdam
 3 nov  Leergang Vaardigheden voor Reliability & Maintenance Engineering, Putten
 8 nov  ROVC Kennissessie Opleidingsuitdagingen in de foodindustrie, Ede
 9 nov  Cursus Verkenning Conditiemeting BOEI , Houten
 9 nov  Conferentie Opslagtanks 2016, Rijswijk
 9 nov  Opleiding Hogere Veiligheidskundige, Harderwijk
Zie onze agenda voor de complete lijst.
Heeft u uw nieuws of vacature al opgegeven?

Deze nieuwsbrief wordt samengesteld vanuit de berichten die op de website MaintenanceBenelux.nl zijn geplaatst.
Plaats ook uw bericht gratis op onze site! Het bericht is direct on-line. U kunt uw berichten toevoegen via het controlpanel.