Parker Hannifin B.V., Oldenzaal

 

Info     Contact     Disclaimer

 
MaintenanceBenelux.nl NIEUWSBRIEF
 
NOVEMBER 2016
 
 
 

Het laatste nieuws over onderhoud en procesoptimalisatie


Nieuwsbrief MaintenanceBenelux.nl

We hopen u met deze nieuwsbrief van dienst te zijn. Wilt u deze echter niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze e-mail.
Uw relaties of collega's kunnen zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

 
Belgische onderhoudswereld zoekt naar verbetering
 

Belgische onderhoudswereld zoekt naar verbetering

Om maximaal op de verwachtingen van exposanten en bezoekers in te spelen, peilde Easyfairs in de aanloop naar Maintenance 2017 naar de topics die onderhoudsmanagers en -departementen vandaag bezighouden. “De resultaten van deze bevraging vormen voor ons de leidraad om een to the point randprogramma op te zetten dat een meerwaarde Lees meer »
 

(Advertorial)

Reageer snel op veiligheidsrisico’s door zelf pictogrammen te printen

Reageer snel op veiligheidsrisico’s met pictogrammen

Ondersteun uw Go for Zero-programma door onmiddellijk veiligheidspictogrammen of waarschuwingen aan te brengen wanneer een risico opduikt op de werkplek.
Gebruik een professionele printer met bijhorende software om snel de juiste pictogrammen te maken die duidelijk risico’s of gevaar communiceren aan uw medewerkers.
Ontdek de best practices!
Download de gids "Print zelf veiligheids- en site-identificatie" »
 
Vraag nu een gratis sample Tectite pushfittingen
 

Vraag nu een gratis sample Tectite pushfittingen

Tectite staat voor razendsnelle en kwalitatief hoogstaande leidingmontage zonder gebruik van gereedschap. De montage vindt plaats door eenvoudig de afgebraamde buis in de fitting te steken. Na montage is de fitting gegarandeerd dicht en blijvend draaibaar in de buis. Toch demonteren? Dat is mogelijk, de Tectite fitting kunt u met een handige Lees meer »
 
Endress+Hauser doneert 6000,- Euro aan CliniClowns
 

Endress+Hauser doneert 6000,- Euro aan CliniClowns

Endress+Hauser heeft tijdens de technologiebeurs de WOTS, 1834 bezoekers ontvangen op hun stand. Dit heeft 6000,- Euro opgebracht voor de actie voor het goede doel, Stichting CliniClowns Nederland. ‘’Wij zijn erg blij dat wij zo’n mooi bedrag kunnen schenken aan de stichting namens Endress+Hauser’’ zegt Rob Hommersen, directeur Lees meer »
 

FLIR Systems, Meer

 
Gratis Dwyer-catalogus 2017 nu verkrijgbaar
 

Gratis Dwyer-catalogus 2017 nu verkrijgbaar

De nieuwe Dwyer-catalogus is vanaf nu verkrijgbaar bij Hitma Instrumen-tatie. Deze 2017-editie telt ruim 500 pagina’s en bevat het complete assortiment meet- en regelproducten van Dwyer Instruments. Naast de uitgave in boekvorm is de catalogus ook op CD beschikbaar. Technische specificaties Net zoals voorgaande jaren zijn alle producten Lees meer »
 
Ultraprobe 401 Digital Grease Caddy Pro
 

Ultraprobe 401 Digital Grease Caddy Pro

Beheer uw smeringsprogramma met de Ultraprobe® 401 Digitale Grease Caddy Pro en verminder de uitval van lagers. De Ultraprobe 401 Digitale Grease Caddy voorziet u van alle data die u nodig heeft voor het optimali-seren van uw smeringsprogramma. Welke smeringsmethode u ook gebruikt (tijdgebaseerd/preventief of conditie-gebaseerd) u zult zien Lees meer »
 

(Advertorial)

FLIR DM284, multimeter/warmtebeeldcamera met IGM
 

FLIR DM284, multimeter/warmtebeeldcamera met IGM

De FLIR DM284 Multimeter/warmtebeeldcamera met IGM is een professionele, alles-in-één True RMS digitale multimeter en warmtebeeldcamera die u exact laat zien waar het elektrische probleem zich bevindt voor een snelle probleemoplossing. De DM284 is voorzien van Infrared Guided Measurement (IGM)-technologie en een geďntegreerde 160x120 FLIR-warmtebeeld-camera en begeleidt u visueel naar de exacte locatie van het elektrische probleem, waarbij hotspots sneller Lees meer »
 
Lekdetectie volgens waterstofmethode met formeergas
 

Lekdetectie volgens waterstofmethode met formeergas

De door Sensistor Technologies ontwikkelde waterstof lekdetectie methode is binnen de industrie een steeds meer standaard toegepaste methode geworden, vanwege o.a. de nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid ,snelheid en de lage kosten. De kosten van de waterstofmethode bedraagt maar een fractie van bijvoorbeeld de heliummethode. Onze Lees meer »
 
De nieuwe Wagner dubbelmembraanpomp Topfinish dd10
 

De nieuwe Wagner dubbelmembraanpomp Topfinish dd10

Betere coatingkwaliteit met minder materiaal - hoe kan dat? Door de juiste apparatuur te gebruiken! De onderdelen die in contact komen met het coatingmateriaal, zijn uitsluitend van roestvast staal. Hierdoor volstaat één versie om alle applicaties uit te voeren en alle materialen te verwerken. Dit betekent dat er geen extra ombouwkosten Lees meer »
 
Fluke biedt geld retour bij inruil van uw installatietester
 

Fluke biedt geld retour bij inruil van uw installatietester

Tot 31 december 2016 biedt Fluke geld retour voor een multifunctionele tester van een willekeurig merk, wanneer deze wordt ingeruild bij de aankoop van één van de nieuwste modellen van de Fluke 1660-serie multifunctionele installatietester, of een set/bundel die een van deze testers bevat. Deze aankoop moet plaatsvinden bij een erkende Lees meer »
 
Nieuwe website Pilz is nu online
 

Nieuwe website Pilz is nu online

Vianen, 31 oktober 2016 - Heeft u ‘m al gezien? De nieuwe website van Pilz is live gegaan. U bent van harte uitgenodigd om weer eens een kijkje te nemen. De website is technisch up-to-date en het redesign geeft de website een modernere uitstraling in HTML 5. Wat is nieuw? Het nieuwe design van de website is volledig responsive. Dit betekent dat de Lees meer »
 
Binnenkort beschikbaar: Energiebeheer in Ultimo
 

Binnenkort beschikbaar: Energiebeheer in Ultimo

Een veelgehoorde wens is het verkrijgen van inzicht in het energieverbruik in de Ultimo Software. Om aan deze wens invulling te geven, is het binnenkort mogelijk om het energieverbruik van installaties, procesfuncties en gebouwen (op verschillende niveaus) te registreren. Vanaf versie 2017 biedt Ultimo functionaliteit om energiemeters Lees meer »
 
TU Hyperloop Team met Gerba’s naar LA
 

TU Hyperloop Team met Gerba’s naar LA

De studenten van de TU Delft hebben hun high speed-vervoersoplossing voor de toekomst gebouwd en gaan daarmee voor de overwinning tijdens de SpaceX Hyperloop Pod Competition. Het team begint nu aan de volgende fase en zal de door hun ontwikkelde en gebouwde Hyperloop Pod in Los Angeles presenteren en testen. Op het complex van SpaceX Lees meer »
 

Vacatures
Camozzi Benelux zoekt Groepsleider Verkoop en Logistiek
Camozzi Benelux zoekt Productmanager Elektrische Aandrijving
Dit is een selectie van vacatures. Op onze website staan er meer.

 
Kledingsensoren corrigeren de mens
 

Kledingsensoren corrigeren de mens

Snel even iets verplaatsen, wie doet dat nooit? En of we op zo’n moment verantwoord tillen, daar denken we niet altijd aan. Maar als we nu eens gecorrigeerd werden door onze bedrijfskleding? In het magazijn van de bedrijfskledingfabrikant ontdekten ze laatst iets interessants. Op de afdeling bulk tilden medewerkers meestal op een verantwoorde Lees meer »
 
Enthousiasme over Machevo-bezoek Vitelia en Feed Design Lab
 

Enthousiasme over Machevo-bezoek Vitelia en Feed Design Lab

De Machevo-excursie naar het Feed Design Lab en Vitelia Voeders in Oirlo van 3 november jl. mag met het maximum aantal deelnemers succesvol worden genoemd. Het was de eerste excursie waarvoor Machevo ook leden van het Duitse DSIV-verband had uitgenodigd. Zij maakten daar dankbaar gebruik van en waren met een delegatie van maar liefst vijftien Lees meer »
 
Druk- en vacuümdichte schuifafsluiter type F-DK
 

Druk- en vacuümdichte schuifafsluiter type F-DK

Bij deze afsluiters worden twee ringvormige zuigers met opgevulkaniseerde elastische sealring pneumatisch tegen de schuifplaat met een ronde doorlaat geperst. De pneumatisch gestuurde zuigers worden na het sluiten tegen de schuifplaat geperst en voor het schakelen gelost. Een lichte bediening van de schuif is hierdoor verzekerd. Tijdens Lees meer »
 

Agenda
21 nov  Training Corrosiemanagement, Amsterdam
21 nov  Congres Machevo Connect, netwerkmoment procesindustrie, Utrecht
22 nov  Cursus PSS 4000, Vianen
22 nov  Cursus Praktijkgericht Risicomanagement , Houten
24 nov  Cursus Functionele veiligheid in de procesindustrie, Vianen
24 nov  Training Power Quality - basis, Ede
28 nov  Ultrasound Training Ultrasound Level I Training, Hengelo
29 nov  Vakbeurs met congres Business Software Event, ’s-Hertogenbosch
29 nov  Cursus Reliability-centred Maintenance (RCM2), Zwolle
 1 dec  Congres Food Technology Event ’De moderne foodfabriek’ , Vianen
 1 dec  Congres PROFIdag 2016 , Eindhoven
 6 dec  Cursus Certified Machinery Safety Expert, Vianen
 6 dec  Kennissessie Aanwijsbeleid volgens NEN 3140, Ede
 6 dec  Cursus Storingsanalyse, maar dan Anders, Houten
 9 dec  Cursus Pilz Veiligheidsrelais training (PNOZmulti), Vianen
Zie onze agenda voor de complete lijst.
Heeft u uw nieuws of vacature al opgegeven?

Deze nieuwsbrief wordt samengesteld vanuit de berichten die op de website MaintenanceBenelux.nl zijn geplaatst.
Plaats ook uw bericht gratis op onze site! Het bericht is direct on-line. U kunt uw berichten toevoegen via het controlpanel.