Info     Contact     Disclaimer     Privacy

 
MaintenanceBenelux.nl NIEUWSBRIEF
 
DECEMBER 2016
 
 
 
 

Het laatste nieuws over onderhoud en procesoptimalisatie


Nieuwsbrief MaintenanceBenelux.nl

We hopen u met deze nieuwsbrief van dienst te zijn. Wilt u deze echter niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze e-mail.
Uw relaties of collega's kunnen zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

 

FLIR Systems, Meer

 
Nieuw PVL-B2 inline ventiel van Parker
 

Nieuw PVL-B2 inline ventiel van Parker

Parker Hannifin, wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturings-technologieën, introduceert het nieuwe PVL-B2 inline ventiel. De nieuwe PVL-B2 serie inline ventielen zijn ontworpen om aan alle machine-configura-ties te kunnen voldoen. De nieuwe serie kan worden gespecificeerd als zelfstandig ventiel, die een separate cilinder kan aansturen, Lees meer »
 

(Advertorial)

Reageer snel op veiligheidsrisico’s door zelf pictogrammen te printen

Reageer snel op veiligheidsrisico’s met pictogrammen

Ondersteun uw Go for Zero-programma door onmiddellijk veiligheidspictogrammen of waarschuwingen aan te brengen wanneer een risico opduikt op de werkplek.
Gebruik een professionele printer met bijhorende software om snel de juiste pictogrammen te maken die duidelijk risico’s of gevaar communiceren aan uw medewerkers.
Ontdek de best practices!
Download de gids "Print zelf veiligheids- en site-identificatie" »
 
Meer veiligheid met gids voor Swagelok tube fittings
 

Meer veiligheid met gids voor Swagelok tube fittings

Wat zijn eigenlijk de risico’s van vloeistof- en gassystemen? Intermixing van producten, verkeerde montage of slijtage kunnen risico’s geven in uw systemen. Waarschijnlijk staat veiligheid van uw systemen en mensen hoog onder uw aandacht. Swagelok Nederland biedt u de mogelijkheid om met haar producten en services u hierbij te helpen. Lees meer »
 
In 3 stappen online een single-use assembly samenstellen
 

In 3 stappen online een single-use assembly samenstellen

Sinds kort kunt u op de website van Hitma UltraPure eenvoudig zelf een single-use assembly samenstellen en direct de prijs van deze assembly aanvragen. Heeft u voor uw (bio)farmaceutische proces een single-use assembly nodig en wilt u snel weten wat deze kost? Met behulp van de nieuwe online assembly tool geeft u in 3 stappen aan uit Lees meer »
 
Weegnauwkeurigheid en het waterpas stellen van een balans
 

Weegnauwkeurigheid en het waterpas stellen van een balans

Controleren of de balans waterpas staat helpt bij het voorkomen van fouten en zorgt voor nauwkeurige weegresultaten. In dit nieuwe artikel verkrijgt u meer informatie over: • Waarom waterpas stellen belangrijk is voor nauwkeurige weegresultaten, • Hoe nieuwe technologie ervoor zorgt dat de balans in een mum van tijd waterpas staat en nog Lees meer »
 

(Advertorial)

FLIR DM284, multimeter/warmtebeeldcamera met IGM
 

FLIR DM284, multimeter/warmtebeeldcamera met IGM

De FLIR DM284 Multimeter/warmtebeeldcamera met IGM is een professionele, alles-in-één True RMS digitale multimeter en warmtebeeldcamera die u exact laat zien waar het elektrische probleem zich bevindt voor een snelle probleemoplossing. De DM284 is voorzien van Infrared Guided Measurement (IGM)-technologie en een geïntegreerde 160x120 FLIR-warmtebeeld-camera en begeleidt u visueel naar de exacte locatie van het elektrische probleem, waarbij hotspots sneller Lees meer »
 
Parker neemt filtratie-producent Clarcor over
 

Parker neemt filtratie-producent Clarcor over

Cleveland, Ohio en Franklin, Tennessee – Parker Hannifin Corporation en Clarcor Inc. hebben vandaag aangekondigd dat de beide bedrijven een akkoord hebben bereikt over de overname van Clarcor door Parker voor een bedrag van ongeveer $4.3 miljard in cash, inclusief de overname van de schuld. Volgens de overeenkomst zal Parker alle aandelen Lees meer »
 
Fluke biedt kortingen op test-en meetinstrumenten
 

Fluke biedt kortingen op test-en meetinstrumenten

Deze periode kunt u uw gereedschapsriem vullen met kwaliteitsinstru-menten. Deze fantastische aanbiedingen omvatten kortingen op digitale multimeters, accessoires en kits die een reeks instrumenten combineren, van stroomtangen tot geavanceerde testers. Wees er snel bij! De aanbiedingen zijn geldig tot 31 december 2016 of zolang Lees meer »
 
De nieuwe contractvormen van Metter-Toledo
 

De nieuwe contractvormen van Metter-Toledo

De Care-pakketten van Mettler-Toledo garanderen dat uw apparatuur optimaal blijft functioneren en dat de meetresultaten aan uw productiviteits-, kwaliteits- en compliancevereisten voldoen. Periodiek preventief onderhoud maakt uw apparatuur betrouwbaar, helpt u bij het realiseren van consistent nauwkeurige resultaten, voorkomt onverwachte downtime Lees meer »
 
Pruftechnik N.V. stelt voor: Vibguard compact
 

Pruftechnik N.V. stelt voor: Vibguard compact

Vibguard compact, een nieuw intelligent Online Condition Monitoring systeem voor afzonderlijk opgestelde machines. Terwijl de grote broer Vibguard 20 meetkanalen heeft, beschikt Vibguard compact over 6 meetkanalen, speciaal ontwikkeld voor het bewaken van afzonderlijke aggregaten en het parallel en synchroon meten van data Lees meer »
 
Nieuwe warmtebeeldcamera’s met App
 

Nieuwe warmtebeeldcamera’s met App

Testo brengt vier nieuwe warmtebeeldcamera´s op de markt; de modellen testo 865, testo 868, testo 871 en testo 872 maken door hun onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding duidelijk, dat topkwaliteit Made in Germany en een aantrekkelijke prijs elkaar niet uitsluiten. Deze serie camera´s kan worden verbonden met de testo Thermography App. Lees meer »
 

Vacatures
Beko Technologies zoekt Service Engineer
Camozzi Benelux zoekt Groepsleider Verkoop en Logistiek
Camozzi Benelux zoekt Productmanager Elektrische Aandrijving
Vinçotte Nederland zoekt commercieel medewerker binnendienst
Dit is een selectie van vacatures. Op onze website staan er meer.

 
Micropilot FMR10 en FRM20 contactloze niveaumeters
 

Micropilot FMR10 en FRM20 contactloze niveaumeters

Endress+Hauser presenteert de Micropilot FMR10 en FRM20 contactloze niveaumeters. Deze compacte radarmeters zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen in water- en afvalwaterapplicaties. Innovatief uitgerust met Bluetooth® technologie voor bediening op afstand zonder bijkomende tools. Micropilot FMR10 en FMR20 behoren tot de eerste Lees meer »
 
Snelle vergrendeling van stroomkringen met de nieuwe Taglock
 

Snelle vergrendeling van stroomkringen met de nieuwe Taglock

Brady’s unieke Taglock™-vergrendelingsoplossing laat operators, ingenieurs, onderhouds- en veiligheidsmedewerkers toe om stroomkringen snel en gemakkelijk te vergrendelen en activatie tijdens onderhoudswerken te voorkomen. Taglock™ beperkt het risico op elektrocutie en andere ongevallen wanneer de stroom te vroeg wordt geactiveerd. Lees meer »
 
Co-creatie voor een succesvolle digitale transformatie
 

Co-creatie voor een succesvolle digitale transformatie

Co-creatie wordt steeds belangrijker om de trends van vandaag en morgen te kunnen blijven volgen. Bedrijven slaan steeds vaker de handen in elkaar om samen een project uit te voeren. Het is een open, actief en creatief proces waarbij toegevoegde waarde gecreëerd wordt in samenwerking tussen idee-inbrengers, meedenkers, eindgebruikers en Lees meer »
 

Agenda
 9 jan  Opleiding Specialisatie HVK voor Arbeidshygiënisten, Utrecht
10 jan  Opleiding Specialisatie HVK voor Arbeidshygiënisten, Utrecht
18 jan  Cursus Onderhoudsmanagement, Ede
19 jan  Cursus Risk Based Maintenance (RBM), Houten
20 jan  Festival Beyond Technology, Den Bosch
26 jan  Seminar Co-creatie voor een succesvolle digitale transformatie, Antwerpen
 6 feb  Cursus Organisatie van Onderhoud, Houten
 9 feb  1-daagse conferentie Shutdowns & Turnarounds, Rotterdam
22 feb  Training Power Quality - basis, Ede
Zie onze agenda voor de complete lijst.
Heeft u uw nieuws of vacature al opgegeven?

Deze nieuwsbrief wordt samengesteld vanuit de berichten die op de website MaintenanceBenelux.nl zijn geplaatst.
Plaats ook uw bericht gratis op onze site! Het bericht is direct on-line. U kunt uw berichten toevoegen via het controlpanel.