MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 06-04-2018
Adbulco Trading BV
TEL: +31 23 5219681
FAX: +31 23 5219680
De Ruijterplein 4
NL-2014 AS   Haarlem
Contact
+31 (0)23 5219681
Dhr. Dolf Vernooij
Verkoopmanager Verkoop
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Adbulco is een specialist in mogelijkheden en oplossingen voor de stortgoedindustrie. Meer dan 40 jaar evaring met vloeistoffen, poeders, granulaten, mineralen en andere droge stortgoederen staat garant voor inventieve en bewezen oplossingen.

Adbulco biedt componenten als afsluiters, vlinderkleppen, doseersluizen, wisselkleppen, doseer- en transportwormen, klontenbrekers en magneetfilters.
Speciale uitvoeringen in verschillende materialen, die in de door u gewenste uitvoering gebouwd worden.

Afhankelijk van de toepassing worden de uitvoeringen naar de gewenste normen, ATEX, voedingmiddelen/FDA farmaceutische industrie gecertificeerd.

Voor stortgoederen, vloeistoffen en gassen
Magneetfilters
Zwenkafsluiter
Hoogtemperatuur afsluiter 800x800
Modulaire schroefopbouw
Schuifafsluiter onder reactor
Dubbele kettingtransporteur
Doseerlijn met DV 200 sluizen
Aluminium vlinderklep
Torrefactie plant injetieschroef
Sluis onder chemische reactor
photo
Merken
 Adbulco - Afsluiters, stofsluizen
 Burgmer - Vlinderkleppen, ATEX en voor gevaarlijke stoffen
 Eclipse Magnetics - Magneten, magneetafscheiders, magneetfilters, automaten, metaaldetectoren
 Meister - Schuifafsluiters, zwenkafsluiters, draaisluizen, wisselkleppen, transportwormen
 Exventys - Archimedys modulaire transportschroeven
 Matecs - Schuifafsluiters voor vervuilde vloeistoffen met hoge druk DN 250 / DN 1400
 VVC - Rookgaskleppen, luchtregelkleppen.
Producten, diensten
Afsluiters, Doseersluizen, Afsluiters,kleppen, Atex-richtlijn, Magneten, ontijzering, Doseer- en weegapparatuur, Transportschroeven, Kettingtransporteurs, Wisselkleppen, Magneten, ontijzering, Speciale componenten, Ontijzering, Transportschroeven, Breken, malen, verkleinen, Big-bag en zakhandling,
Lees meer
Producten, diensten
Afsluiters - Schuifafsluiters,vlinderkleppen, zwenk,- meskant-, bolsegmentafsluiters, bunkerschuiven, slidevalves, schuifkleppen
Doseersluizen - Doorval-, doorblaas-, dairy-, sneldemontabele-, granulaat-, sanitaire-, cellenrad-, stof-, draai-, zelfreinigendesluis.
Afsluiters,kleppen - Vlinderkleppen, schuif-, zwenk,- meskant-, bolsegmentafsluiters, bunkerschuiven, slidevalves, schuifkleppen.
Atex-richtlijn - Permanente, ontijzerings, ferro separatie. In-line, roterende, bovenband, koprol, rooster, pijp, easy clean, plaat, trommel, chute, vloeistof magneet.
Magneten, ontijzering - Bovenband-, vang-, leiding-, trommel-, koprol, rooster-, pijp-, plaat-, chute-, vloeistf,- easy cleanmagneet.
Doseer- en weegapparatuur - Volumetrische en gravimetrische doseerapparatuur, doseerschroeven, doseersluizen, componenten.
Transportschroeven - Trog-, pijpschroef, centrale buis of asloos, koels-, verwarmings-, meng-, was-, droog-, bevochtigings-, dubbeleschroef, kettingtransporteurs, conveyor
Kettingtransporteurs - Droog, ook vertikaal en nattransport op maat gemaakt
Wisselkleppen - Twee-weg-, meer-weg, vrije-val, plug, multiport, buis-, eenkanaal-,slangenwisselkleppen, diverters.
Magneten, ontijzering - Productontwikkeling, fabricage en distributie van een breed programma magneten en magneet systemen.
Speciale componenten - Naar uw wens gebouwd, hoge temperaturen, chemisch bestendig, slijtvast en in bewezen uitvoering
Ontijzering - Bovenband-, vang-, leiding-, trommel-, koprol, rooster-, pijp-, plaat-, chute-, vloeistf,- easy cleanmagneet.
Transportschroeven - Trog-, pijpschroef, centrale buis of asloos, koels-, verwarmings-, meng-, was-, droog-, bevochtigings-, dubbeleschroef, kettingtransporteurs, conveyor
Breken, malen, verkleinen - Brekers, kluitenbrekers, klontenbrekers, mengers, ploegschaarmengers, schroefmengers, schroefpersen.
Big-bag en zakhandling - Bigbagvul, bigbaglos, legen, vullen, bigbaginstallatie, stofarm,
Expertises
Producten, materialen - Afsluiters, kleppen

Kennisbijdragen

Productnieuws

Isoschall manchetafsluiters met 1 jaar garantie Garantie op slijtage
Isoschall manchetafsluiters met 1 jaar garantie
Garantie op slijtage Onze Isoschall manchetventielen zijn met name geschikt in industriële installaties die problematische vaste stoffen verwerken, b.v. in rookgasontzwavelingsinstallaties elektriciteitscentrales, in zand- en grindfabrieken en in waterzuivering. Dit is de reden dat de eerste keer de slijtage van een manchetafsluiter met SBR-manchet gedurende 1 jaar gegarandeerd is. Dus als de manchet (met bekende medium en bekende bedrijfsomstandigheden) voortijdig defect is, krijgt u een nieuwe vervangende manchet gratis. Verdere informatie is te vinden op onze website.
12-06-2018  |  869x  | 
Kennis en kunde om schade te voorkomen Een draaisluis na twee jaar verwoest, hoe kan dat?
Kennis en kunde om schade te voorkomen
Een draaisluis na twee jaar verwoest, hoe kan dat? Om een verbrandingsproces rendabel te laten verlopen, is het zaak de as die vrijkomt bij verbranding snel en efficiënt te verwijderen. Het is gebruikelijk om deze as gedoseerd af te voeren via een draaisluis, die vervolgens uitkomt op een lopende band of transportschroef. Door een juiste dosering en afstelling van de draaisluis ontstaat een constante afvoerstroom die mede bepalend is voor de capaciteit en het rendement van de gehele verbrandingsinstallatie. Omdat de fijne filteras zich gemakkelijk vastzet in de pockets van de draaisluis, wordt perslucht ingezet om de pockets te reinigen zonder dat hierbij de productstroom onderbroken hoeft te worden. Dat een verkeerde afstelling van de luchtinjectie verwoestende gevolgen kan hebben toont bijgaande foto, waarbij de rotorbladen, as en eindplaten onherstelbaar beschadigd zijn. De draaisluis, met een gemiddelde levensduur van 15-20 jaar, moest na slechts twee productiejaren volledig worden afgeschreven. Een goed ontwerp
16-02-2017  |  1773x  | 
Druk- en vacuümdichte schuifafsluiter type F-DK Voor systemen welke met over- en/of onderdruk werken is type F-DK een oplossing
Druk- en vacuümdichte schuifafsluiter type F-DK
Voor systemen welke met over- en/of onderdruk werken is type F-DK een oplossing Bij deze afsluiters worden twee ringvormige zuigers met opgevulkaniseerde elastische sealring pneumatisch tegen de schuifplaat met een ronde doorlaat geperst. De pneumatisch gestuurde zuigers worden na het sluiten tegen de schuifplaat geperst en voor het schakelen gelost. Een lichte bediening van de schuif is hierdoor verzekerd. Tijdens het sluiten wordt sperlucht in de in de opening van de doorlaat en het huis geblazen waardoor er geen product in de schuifplaat aanwezig blijft. Drukdicht tot max. 5 bar en vacuümdicht tot -0,2 bar Deze afsluiter zijn zowel in aluminium gietwerk, DN 150 t/m DN 400 en verkrijgbaar als in een stevige staal- of roestvast stalen lasconstructie. Deze hoogwaardige afsluiters zijn in vele uitvoeringen te leveren toegesneden op uw behoefte. Voordelen: Drukdicht tot 5 bar Drukdicht tot 0.8 bar onderdruk Geschikt voor proces- en producttemperaturen tot 110°C continu Lange stand tijden door gebruik van duurzame materialen en slijtvaste
16-11-2016  |  1889x  | 
Laat meer zien

Productbeschrijvingen

Drukdichte schuifafsluiter voor systeemdrukken tot 5 bar Schuifafsluiter Type F van Burgmer
Drukdichte schuifafsluiter voor systeemdrukken tot 5 bar
Schuifafsluiter Type F van Burgmer Voor systemen die onder over- of onderdruk werken is de schuifafsluiter Type F van Burgmer de ideale oplossing. De afsluiters met opblaasbare seal zijn bekend evenals de nadelen hiervan. Bij deze afsluiters is een elastische sealring statisch geplaatst in de inlaat cassette. De inlaatcassette is pneumatisch gestuurd en wordt naar het sluiten tegen de schuifplaat geperst. Drukdicht tot max. 5 bar. Voor het openen wordt de cassette van de seal gehaald. Een lichte bediening van de schuif is hierdoor verzekerd. De schuifplaat wordt door een drievoudige stopbuspakking afgedicht. Deze afsluiter zijn zowel in aluminium gietwerk, DN 150 t/m DN 300 verkrijgbaar als in een stevige staal- of roestvast stalenlasconstructie DN 150 t/m DN 500 verkrijgbaar. Deze hoogwaardige afsluiters zijn in vele uitvoeringen te leveren toegesneden op uw behoefte. Voordelen: * Drukdicht tot 5 bar * Geschikt voor proces- en producttemperaturen tot 110°C continu * Lange standtijden door
20-10-2016  |  2450x  | 
Vlinderklep met verwarming Adbulco laat u niet in de kou staan
Vlinderklep met verwarming
Adbulco laat u niet in de kou staan Adbulco levert de dubbel excentrische afsluiter type DE voor vloeistoffen en gassen ook met elektrisch verwarmde schotel. Deze vlinderklep is geschikt voor alle media die in koude toestand uitharden. Zo kan de tankuitloop niet bevriezen waardoor de levering tot stilstand komt. De stroomtoevoer, 24V DC, 2 A is in de onderste as gebouwd. De te bereiken schotel temperatuur is 120° C. Hoge chemische bestendigheid van alle gebruikte componenten Huis: r.v.s. 1.4404 Klepschotel: r.v.s. 1.4404 Afdichting: PTFE Bovenste as: r.v.s. 1.4462 Onderste as: r.v.s. 1.4404 Moeiteloos vervangbare afdichtingen bij onderhoud; Met hand-, pneumatische of elektrische bediening leverbaar; Drukdicht tot 10 bar Tankwagen en PN10 combiflens; Optioneel: vergrendelbare hendel; Nominale maten DN 80 - DN 100 beschikbaar.
15-01-2014  |  4534x  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel