MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Nieuws (vervolg)

Plaats uw bericht
Op geluid gebaseerd preventief onderhoud aan regelventielen
Op geluid gebaseerd preventief onderhoud aan regelventielen
Op 24 maart 2017 heeft het hoofdkantoor Samson in Frankfurt am Main, Duitsland samen met het bedrijf 3DSignals Ltd een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Middels deze overeenkomst neemt Samson wederom een stap in de richting van Industrie 4.0 en de nieuwe diensten, zoals voorspellend onderhoud, die daar deel van uitmaken. Stilstand voorkomen Dankzij de technologie van 3DSignals worden eventuele storingen vroegtijdig ontdekt en wordt productiestilstand met de bijbehorende kosten voorkomen. Slimme akoestische sensortechniek De specifiek door 3DSignals ontwikkelde technologie maakt gebruik van akoestische sensoren, waarmee de onderhoudsbehoefte van regelventielen 24/7 en realtime wordt bewaakt. Het diagnostisch inzicht dat hierdoor ontstaat, maakt de Samson regelventielen nog beter geschikt voor veeleisende toepassingen, waarbij een vroegtijdige herkenning van mogelijke issues is gewenst. Kritische toepassingen De technologie wordt
13-11-2018  |  009x  |  Kort nieuws  | 
Call for papers voor het Kooy Symposium 2019
Call for papers voor het Kooy Symposium 2019
Het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) kent jaarlijks een prijs toe aan de beste afstudeerder in een voor Defensie of Veiligheidstechnologie relevante richting aan een technische universiteit of hogeschool. De vrij te besteden Kooy Prijs – een geldprijs van € 1.000,-, een certificaat en eeuwige roem – is genoemd naar Prof. Johan Kooy, in de vorige eeuw een internationaal bekende hoogleraar in de rakettechniek. Voordrachten voor de Kooy-prijs 2019 kunnen t/m 20 december 2018 worden ingediend. De prijs wordt op woensdag 10 april 2019 uitgereikt tijdens het jaarlijkse Kooy symposium. Ook dit keer in het auditorium van de legerplaats te Stroe. Meer informatie over de prijs en de voordrachtprocedure vindt u op onze website onder Prof. Kooy afstudeerprijs.
08-11-2018  |  265x  |  Kort nieuws  | 
Nieuwe ALUP Evoluto schroefcompressor serie  Evoluto serie tilt energiezuinigheid naar een volgend niveau
Nieuwe ALUP Evoluto schroefcompressor serie
Evoluto serie tilt energiezuinigheid naar een volgend niveau De nieuwe Evoluto serie is beschikbaar in vermogensklassen van 45 tot 75 kW, verkrijgbaar met geïntegreerde koeldroger en vele andere opties en modules. In het Evoluto assortiment hebben we onze Imperium frequentieregeling gecombineerd met onze nieuwe en uiterst efficiënte aandrijving met interior Permanent Magneet-motortechnologie en de energie-efficiëntie van frequentiegeregelde compressoren naar een nieuw niveau geëvolueerd, wat heeft geleid tot een energiebesparing van maximaal 45% ten opzichte van vast toerental machines.
08-11-2018  |  212x  |  Productnieuws  | 
Fluke 6500-2 apparatentester snel en zeker Voer iedere dag meer tests uit
Fluke 6500-2 apparatentester snel en zeker
Voer iedere dag meer tests uit De Fluke 6500-2 PAT-tester is een compacte lichtgewichtoplossing die werkt met één druk op een toets. Dit instrument heeft een nieuwe dimensie gegeven aan de mogelijkheden van automatische testen, waardoor het u helpt meer draagbare apparaten per dag te testen: • Groot display voor optimaal aflezen • Bespaar tijd door voorbereide testprocedures • Geïntegreerd toetsenbord voor snelle gegevensinvoer De Fluke 6500-2 NL Basic draagbare apparatentesterset biedt u zowel de tester 6500-2 als een scala aan accessoires waaronder Pass-labels voor apparaten, EXTL100 testadapter voor verlengsnoeren en Fluke DMS/0702 software Nu met een 1-daagse NEN3140 ROVC-training t.w.v. 370 euro.
08-11-2018  |  356x  |  Productnieuws  | 
Huikeshoven & Eltherm Rail Trace
Huikeshoven & Eltherm Rail Trace

Dit bericht is alleen beschikbaar in het Engels
08-11-2018  |  140x  |  Productnieuws  |   | 
Efficiënte condensaatpomp voor stoomsysteem Het assortiment van Scharff Techniek is uitgebreid met een nieuwe ADCA Ecru
Efficiënte condensaatpomp voor stoomsysteem
Het assortiment van Scharff Techniek is uitgebreid met een nieuwe ADCA Ecru Het systeem kan worden gebruikt om heet water of stoom te verplaatsen tot een temperatuur van 98 oC met een standaardflow van 20 m3/uur maar indien gewenst meer. Het is ontworpen voor lage NPSH. De twee elektrische pompen (driefase 380-415 VAC, 50Hz power supply) in het systeem kunnen in wisselende dienst werken of in geval van piekbelasting tegelijkertijd. Het condensaat wordt van boven in het vat gevoerd en het controlesysteem start het pompproces op een vooraf bepaald niveau. De condensaatpomp beschikt over alle vereiste kleppen, accessoires en verbindingen en kan hij als plug and play -eenheid worden gemonteerd. Beide pompen hebben een fout- en droogloopindicator Het condensaatvat is beschikbaar in rvs 316 of koolstofstaal. Er zijn meerdere opties voor verschillende componenten om de condensaatpomp klantspecifiek te maken.
08-11-2018  |  227x  |  Productnieuws  | 
Volgende 6 berichten
ARCHIEF
NOV
2018
OKT
2018
SEP
2018
AUG
2018
JUL
2018
JUN
2018
MEI
2018
APR
2018
MRT
2018
FEB
2018
JAN
2018
DEC
2017
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel