MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
21-03-2018
Deel dit event
Soort: Bijeenkomst
Duur: Een middag
Datum: 21-03-2018
Plaats: Amsterdam

Toegang: Gratis (na registratie)

Veranderbereidheid van de professional

Bijeenkomst

NVDO Sectie Infra organiseert op woensdag 21 maart a.s. een interessante bijeenkomst bij Schiphol te Amsterdam. Het thema van deze middag is:

“Veranderbereidheid van de professional”

Door veranderend gebruik, aangescherpte regelgeving en technische innovaties, is de tegenwoordige Asset Owner genoodzaakt zijn infrastructuur regelmatig aan te passen. Daarnaast wordt de hedendaagse professional geconfronteerd met slimmere manieren van beheer, effectieve werk- en ontwerpmethoden, digitalisering en nieuwe contractvormen. Deze ontwikkelingen vragen veel van zijn/haar creativiteit en aanpassingsvermogen. In deze bijeenkomst neemt Schiphol je aan de hand van interessante veranderonderwerpen mee in zijn ontwikkeling als professioneel Asset Manager.

Pieter Jan de Bruin, Sr Advisor Airport Development bij Schiphol
“De groei van Schiphol”
Sinds de feestelijke opening van Schiphol in 1967 is er in de luchtvaart veel veranderd! Het passagiersvolume is enorm gegroeid, het vliegverkeer is sterk geïntensiveerd en de vliegtuigen zijn groter en zwaarder geworden. Pieter Jan neemt je mee in de groei die Schiphol de afgelopen decennia heeft doorgemaakt en welke infrastructurele impact dat heeft gehad.

Jelle Nijdam, Senior Ontwikkelaar bij Schiphol
“Veranderbereidheid luchthaven infrastructuur”
De ontwikkelingen in de luchtvaart hebben op Schiphol geleid tot verrassende aanpassingen. Aanpassingen waarmee de toekomst vastheid van de infrastructuur is geborgd. Jelle licht een aantal van deze aanpassingen toe, vertelt over de dilemma’s en beschouwt het creatieve proces om tot dit resultaat te komen.

Robert van Grunsven, Consultant CMS Asset Management
“Meer of minder veranderbereidheid met assetmanagement”
De technologische en maatschappelijke veranderingen vragen erom dat ‘asset intensieve organisaties’ zich voortdurend blijven ontwikkelen. En, het lijkt steeds sneller te gaan. Professionals moeten zichzelf continu nieuwe manieren van werken aanleren om waarde te blijven realiseren voor hun stakeholders. Asset Management helpt organisaties hierbij, maar organisatiecultuur is het belangrijkste domein waarin interventies plaats moeten vinden om de veranderbereidheid van professionals te vergroten. Robert combineert theorie en praktijk en leert je door de bril van organisatiecultuur kijken.

Joacim de Kam, Ontwikkelaar bij Schiphol
“Casus veranderonderwerpen”
Graag gaan wij aan de hand van een aantal veranderonderwerpen de dialoog aan over de dilemma’s en de kansen van veranderingen. Een interactieve sessie!

Tijd: 14.30 uur ontvangst en registratie
Aanvang: 15.00 uur opening door de Dagvoorzitter
Einde: 17.00 uur met netwerkborrel
Maximaal aantal deelnemers: 45 (toekenning van een deelname plek geschiedt op volgorde van inschrijving)

Wij hopen dat je in de gelegenheid bent om samen met ons te komen netwerken. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en introduce(é)s zijn van harte welkom!
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel