MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Expertise

Voeg uw bijdrage toe
OliŽn
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

ĎgroeneĎ (hydrauliek)olie is ook brandwerend Quaker Chemicals wereldwijd leverancier voor gietbedrijven en machinefabrikanten
ĎgroeneĎ (hydrauliek)olie is ook brandwerend
Quaker Chemicals wereldwijd leverancier voor gietbedrijven en machinefabrikanten Een van de Nederlandse deelnemers aan The Bright World of Metals, half juni in DŁsseldorf Messe was Quaker Chemical in Uithoorn. Bij hen namen we een kijkje wat de toeleveranciers van bijvoorbeeld walsoliŽn, metaalbewerkings- en moeilijk brandbare hydraulische vloeistoffen zoal bezighoudt en hoe deze positief bijdragen aan standtijden en verlagen van de gebruikskosten. Gilbert van Baren, Product Manager Fluid Power Emea leidde ons over de werkvloer en door het laboratorium.

Bij Quaker Chemical in Uithoorn maken ze specialiteitchemische producten voor voornamelijk de staal- en metaalbewer kende industrie. Binnen deze industrieŽn levert Quaker Chemical een breed portfolio aan producten; oliŽn voor het koud en warm walsen van staal, moeilijk brandbare hydraulische vloeistoffen, me taalbewerkingsvloeistoffen, etc, etc. Aan de New York beursgenoteerde moedermaatschappij (KWR) in de VS bestaat sinds 1918. De regionale hoofd vestiging voor Emea (Europe, Middle East and Africa) van Quaker Chemical is al sinds begin 1960 gevestigd in Uithoorn. Op deze locatie bevinden zich een grote productiefaciliteit en verschillende Re search en Development laboratoria.
Maintenance Benelux 2015-3, p.18
Belang van reinheid smeerolie vaak onderschat Solinas Benelux geeft praktijkcursussen voor filtreren smeerolie
Belang van reinheid smeerolie vaak onderschat
Solinas Benelux geeft praktijkcursussen voor filtreren smeerolie Het filtreren van hydraulische olie is een activiteit die binnen de hydrauliekwereld inmiddels volledig is geaccepteerd en als noodzakelijk wordt opgevat. Dat geldt nog (lang) niet voor iedereen die met smeerolie werkt. Toch is het minimaal zo belangrijk! Juist hier draagt de juiste reinheidsgraad bij aan een verlaging van de onderhoudsbehoefte, het verhogen van de machine- of installatiebeschikbaarheid en het verlengen van de levensduur van de smeerolie. Jaap van den Corput, werkzaam als manager Trainee Centre van Wšrtsilš, selecteerde voor zijn medewerkers een training door Solinas Benelux en vertelt over het nut hiervan.
Maintenance Benelux 2012-3, p.32
Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe of  

Productnieuws

Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel