MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Expertise

Voeg uw bijdrage toe
Smeermiddelen
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Hannie Kroes van SKF BV:De mens centraal
Hannie Kroes van SKF BV:De mens centraal
‘Every time we see something move, SKF wants to move it with greater precision’. Om dit mogelijk te maken is innovatie onontbeerlijk en dat is volgens Hannie Kroes, Company Director van SKF BV, alleen mogelijk als de krachten van mensen in een organisatie worden gebundeld. Zoals ze zelf stelt: “Zonder mensen geen innovatie. Gedrevenheid komt immers voort uit de passie van mensen.” In dit artikel een gesprek met Kroes over de wijze waarop ze de passie van haar medewerkers levendig houdt in haar organisatie en waar dat toe leidt.
Maintenance Benelux 2014-3, p.10
Castrol Longtime HS 1-5 speciaal ontwikkeld voor high-speed toepassingen Betere machine-inzetbaarheid
Castrol Longtime HS 1-5 speciaal ontwikkeld voor high-speed toepassingen
Betere machine-inzetbaarheid Verspanende machines worden sneller en dat betekent hogere spiltoerentallen. 20.000 tot 30.000 omw/min zijn geen uitzondering meer maar daar zit een grens aan. Want wordt de centrifugaalkracht te groot, dan slingert een conventioneel smeermiddel gewoon uit de lagers. En dat is niet de enige levensduurbedreigende factor. Zo zorgen metaalbewerkingemulsies die de aandrijving binnendringen voor zowel degradatie van het smeermiddel als versnelde lagercorrosie. Resultaat: machineschade, oplopende onderhoudskosten en een afnemende productiviteit. Castrol Industrial Nederland pakte de handschoen op en startte vijf jaar geleden met de ontwikkeling van een volledig nieuw synthetisch smeermiddel voor high-speed spilaandrijvingen.
Maintenance Benelux 2011-3, p.34
High-Performance smering en Predict conditiebewaking Lagere onderhoudskosten, betere prestaties en een langere levensduur
High-Performance smering en Predict conditiebewaking
Lagere onderhoudskosten, betere prestaties en een langere levensduur Toepassen van High-Performance (HP) smeermiddelen kan interessante operationele en financiële voordelen opleveren. Machines kunnen namelijk zwaarder worden belast, de snelheid kan omhoog en dat terwijl het aantal storingen afneemt. Door deze HP-smering te combineren met Predict conditiebewaking, op basis van analytische ferrografie, kunnen de onderhoudskosten verder worden verlaagd terwijl de Overall Equipment Effectiveness (OEE) toeneemt. Industriebreed boekt Castrol Industrial met haar HP-producten in combinatie met Predict conditiemonitoring opmerkelijke successen. Het is dus niet verwonderlijk dat de belangstelling van onderhoudsafdelingen voor deze combinatie in snel tempo toeneemt.
Maintenance Benelux 2010-6, p.30
Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe of  

Productnieuws

Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel