SEARCH
MaintenanceBenelux.nl
 

All about maintenance
and process optimization more »

Expertise center

Latest news

Agenda

Job vacancies

Magazine

Stay on top of the news!

Stay informed!
Read our monthly newsletter.

Your address will never be given to third parties.
See our privacy policy.

About MaintenanceBenelux.nl

Expertise center - Process optimalization

Process optimalization

 

Process optimalization

On this page you find actual information and background information about Process optimalization, and companies active in this field. Most information is supplied by companies, so you are sure this info is relevant and practical.

Synonyms
Procesoptimalisatie, Verbeteren van een installatie Suggest synonyms

Sub pages

Sample taking

Sample takers

durability

quality

energy efficiency

life span increase

LTARP (Long Term Asset Replacement Program)

performance improvement

 

Wiki items

Do you have a wiki-item for this page? Add +

 

Articles

Articles published in magazine Maintenance Benelux

Open this article [pdf]
nr 2015-1

Stagiair HAS helpt Grand Duet bij doorvoeren efficiencyverbeteringen op productielijnen

Output na acht weken nagenoeg verdubbeld Circa een miljoen diepgevroren deegproducten ziet wekelijks bij Grand Duet het daglicht. De belangrijkste afnemers zijn Bakker Bart en grote Nederlandse retailers als Jumbo, Plus, C1000 en Sligro. Voortdurend wordt in deze sector gezocht naar een optimale balans tussen de kostprijs van de producten enerzijds en een marktconforme verkoopprijs anderzijds. In het kader hiervan ging Corné Werker, tweedejaars student Voedingsmiddelentechnologie aan de HAS, onder leiding van Joost Kuijer, Manager Operations bij Grand Duet tijdens zijn stage aan de slag met het verbeteren van de output van één van de productielijnen.

Jarenlang behoorde Grand Duet samen met Bakkerij Bart tot Bart’s retail. Zo’n twee jaar geleden werd besloten dat beide bedrijven elk hun eigen weg zouden gaan. Heden ten dage is Grand Duet een zusteronderneming van de industriële bakkerijen Pré Pain en Smithuis. Smithuis is gespecialiseerd in de vervaar diging van dagverse broden en Pré Pain richt zich op het produceren van afbak brood en -broodjes. Het assortiment van Grand Duet bestaat uit zoete en hartige bladerdeegproducten, klein en groot brood, pizza’s en speciale producten als kaasstengels, gevulde koeken en kaas krullen. Joost Kuijer, Manager Operations: “60 procent van onze totale productie gaat naar de winkels van Bakker Bart. Circa 10 procent wordt geëxporteerd en de overige 30 procent is bestemd voor Nederlandse retailers.”
Do you have an item for this page? Add +
 

Suppliers

Suppliers and other companies and organisations, such as contractors, consultants, etc

 
Refine selection
Click below to view only the companies in that group.

Sample taking
durability
quality
energy efficiency
life span increase
performance improvement

Click here to send all these companies an email.

Do you want to list your company here? Then tick this category in your listing procedure, or send us an email.

 

Product news

News about products and services of companies listed

Do you have an item for this page? Add +
 

Whitepapers

Do you have an item for this page? Add +
 

Product descriptions

Descriptions of products and services of companies listed

Do you have an item for this page? Add +
 

Photo reports

A series of photos of products and services concerning this subject

Do you have an item for this page? Add +
Page retrieved since Jan 1, 2017: 4549x
 
 .
 .
 .