Alles over onderhoud en proces-optimalisatie

MaintenanceBenelux.nl
Zoeken
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

14-09-2017

Coen Waltman neemt roer over bij Eltrex Motion

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Versterking marktpositie Motion Control Technologies in de Benelux

Coen Waltman neemt roer over bij Eltrex Motion

Coen Waltman (52) nu definitief de eindverantwoordelijkheid op zich bij Eltrex Motion. Christian De Greef gaat zich vanaf 1 september als General Manager Telerex N.V. volledig richten op zijn werkzaamheden binnen Telerex N.V. en de Eight Lakes Group, de moedermaatschappij van Eltrex Motion en Telerex.

Waltman is geen onbekende binnen Eltrex Motion. In 1992 trad hij voor twee jaar als sales engineer in dienst bij Telerex. Vervolgens bekleedde hij diverse managementposities binnen de industriële markt. Zo was hij 7 jaar managing director van Knürr Nederland en België, die later is overgenomen door Emerson Network Power (nu Vertiv). Ook was hij werkzaam bij onder meer Raritan, The Siemon Company en Armada Mobility. Daarnaast is Waltman actief als docent bij de NCOI Opleidingsgroep en ISBW Opleidingen. Hier doceert hij over commerciële aangelegenheden zoals account- en salesmanagement en commercieel management.

Delen van specialistische kennis

Het afgelopen halfjaar heeft Coen Waltman samen met Christian De Greef een nieuw businessplan opgesteld dat ervoor moet zorgen dat het bedrijf zijn marktpositie versterkt binnen de markt van “Motion Control Technologies” in de Benelux. Waltman zet bij deze strategie in op het meer delen van specialistische kennis om zo bestaande en nieuwe klanten beter te kunnen bedienen. Daarnaast ligt de focus op het realiseren van een gezonde groei. In de afgelopen jaren heeft Eltrex Motion zijn dienstverlening en productaanbod aanzienlijk uitgebouwd. Het bedrijf kan hiermee een totaaloplossing bieden op het gebied van aandrijf- en positioneertechniek.

  Kort nieuws Geplaatst: 14-09-2017       Getoond: 479x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .