Alles over onderhoud en proces-optimalisatie

MaintenanceBenelux.nl
Zoeken
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

04-12-2017

Montage en Demontage met de slimme technologie

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

van de nieuwe generatie BETEX 3.0 Middel Frequent inductieverhitters

De nieuwe generatie compacte Betex MF Quick-Heaters 3.0, voor het monteren en demonteren van lagers en metalen onderdelen in alle industriŽle sectoren.

De nieuwe generatie compacte Betex MF Quick-Heaters 3.0, voor het monteren en demonteren van lagers en metalen onderdelen in alle industriŽle sectoren.

Bega Special Tools introduceert een nieuwe generatie inductieverhitters. De Betex MF Quick-Heater 3.0 is een middel frequent inductieverwarmer voor het monteren Ťn demonteren van lagers en andere machine onderdelen van staal, roestvrij staal of titanium. Uitgerust met slimme processortechnologie zorgt het nieuwe verwarmingssysteem voor een betere controle van het verwarmingsproces. Ook opslag van gegevens voor later gebruik is mogelijk. Gebruikers kunnen veilig, schoon en met hoge kwaliteit werken dankzij deze geavanceerde technologie.

Middel frequente inductieverwarming is een kosteneffectieve verwarmingsmethode voor montage en demontage voor lagers en andere metalen machine onderdelen bv: labyrinthringen, lagerringen, binnenringen, bussen, koppelingen, tandwielen. Er zijn vaste en flexibele inductoren. Flexibele inductoren kunnen om elke grootte of vorm worden gewikkeld, waardoor het gebruik ervan niet wordt beperkt tot componenten met een cilindrische vorm. Dankzij het compacte design van de Betex MF Quick-Heater 3.0 is deze makkelijk verplaatsbaar. Het energie verbruik is zeer efficiŽnt en het verhittingsproces is aanmerkelijk sneller dan conventionele methodes. De aansluitwaarden zijn laag, namelijk 32 of 63 Ampere. Er is keuze uit twee generatoren, instelbaar van 2,5 kW tot 22 kW, of tot 44 kW. Het systeem werkt zonder overmatig geluid, heeft geen rest magnetisme, brandgevaar of vervuilende dampen.

Een grote touchscreen vereenvoudigt de bediening, er is een USB-poort voor software-upgrade en een inlogoptie voor service op afstand. Het toestel verwarmt volgens een vooraf ingestelde temperatuur / tijdcurve en toont de temperatuurontwikkeling in een grafiek, deze kan op een PC of een USB-flashstation worden opgeslagen. Deze verwarmers zijn voorzien van verstelbare vermogensregeling en dubbele temperatuurmeting (bewaking ΔT).

  Kort nieuws Geplaatst: 04-12-2017       Getoond: 661x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .