Eenvoudig flenzen uitlijnen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
293 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Eenvoudig flenzen uitlijnen

Het uitlijnen van flenzen was nog nooit zo eenvoudig. De flens uitlijn pin is het ideale gereedschap om de boutgaten eenvoudig uit te lijnen. Steek de pin door de boutgaten en door deze 180° te draaien komen de gaten keurig achter elkaar te zitten.

Een hamer is overbodig en daarmee draagt dit gereedschap bij aan een veiligere werkomgeving en eenvoudigere bolting procedures.

De pin kan worden voorzien van een lanyard, waardoor deze eenvoudig kan worden beveiligd tegen verlies of vallen.

Beschikbaar in een groot aantal imperische maten. Leverbaar per stuk of als complete set in een handige opbergkoffer.

De flens uitlijn pin is een product van het Engelse Hands Free Bolting (HFB) en wordt in Nederland en België exclusief geleverd door HTL Europe bv.

HTL Europe is gevestigd in Ridderkerk (Nederland) en onderdeel van de HTL Group Ltd. De HTL Group bestaat uit bedrijven, welke gericht zijn op het bieden van controlled bolting oplossingen voor de industrie en heeft vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Australië.

Geschreven door

HTL Europe b.v.

HTL Europe is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van (hydraulische) momentsleutels. HTL is één van de grootste verhuurders van hydraulische momentsleutels en bolt tensioners in Europa en biedt een... Lees meer