HTL Europe breidt leveringsprogramma uit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023

Het Amerikaanse Climax, leverancier van on-site machining gereedschappen, heeft voor HTL Europe gekozen als haar exclusieve distributie partner voor Nederland.

Vanuit Ridderkerk (Nederland) biedt HTL al een uitgebreid programma hydraulische torque gereedschappen en 700 bar hydrauliek. Volgens managing director Sander Magnin is de samenwerking met Climax een logische stap. “Onze klanten doen naast bolting werkzaamheden ook veelvuldig on-site machining, waardoor deze keuze in het verlengde ligt van wat we al deden” aldus Magnin. De eerste reacties vanuit de klanten zijn zeer positief en inmiddels heeft HTL ook al de eerste opdrachten voor de levering van de nieuwe machines mogen noteren.

HTL Europe is bekend als producent, leverancier en verhuurder van diverse gespecialiseerde gereedschappen. De gereedschappen van Climax worden daarom ook in zowel verhuur als verkoop aangeboden.

Geschreven door

HTL Europe b.v.

HTL Europe is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van (hydraulische) momentsleutels. HTL is één van de grootste verhuurders van hydraulische momentsleutels en bolt tensioners in Europa en biedt een... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer