Klippon® Connect biedt baanbrekende verbindingsoplossingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Klippon® Connect biedt baanbrekende verbindingsoplossingen

Weidmüller Klippon® Connect – extra efficiency in paneel planning, installatie en inbedrijfstelling. – Innovatief portfolio van aansluitklemmen voor meer productiviteit in paneelbouw. – Keer op keer de perfecte oplossing: twee klemmen reeksen – één applicatie reeks en één universele klemmen reeks.

Met de Klippon® Connect-serie, presenteert Weidmüller innovatieve verbindingstechniek voor efficiënte planning, installatie en bediening. De nieuwe aansluitklemmen en proces-ondersteunende diensten zijn ontwikkeld om toegevoegde waarde te genereren in alle fasen van het paneelbouwproces – van planning, naar de installatie, tot de lopende operatie.

Klippon® Connect maakt een tijdsbesparing mogelijk tot 75% met engineering, foutloze bedrading, snellere markeringprocessen en nog veel meer. Er zijn twee klemmenreeksen beschikbaar voor een perfecte oplossing: één applicatie reeks en één universele klemmen reeks. De specifieke vereisten bepalen welke reeks het meest geschikt is voor de situatie. Hetzelfde geldt ook voor de verbindings technologieën – of ze beschikken over een schroefverbinding of een veerklemverbinding.
De schroefverbinding beschikt over een klembeugelverbinding of een bout-klemverbinding, terwijl de veerverbinding is uitgerust met Push in of veerklemtechnologie.

De Weidmüller Configurator (WMC) is een software oplossing die het selectieproces, de planning en het bestellen van terminal rail componenten versnelt en de efficiëntie in zijn geheel in het engineeringproces verhoogt. Klippon® Connect is een vooruitstrevende oplossing van Weidmüller op het gebied van industriële verbindingstechiek.

Vanaf nu zal Weidmüller haar behuizingen assortiment, die al een stevige positie op de markt heeft, aanbieden onder de merknaam Klippon® Protect. Klippon® Connect en Klippon® Protect zijn twee innovatieve series die consequent zijn afgestemd op de behoeften van klanten.

Watch article videoicon.arrow--dark Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Weidmüller Benelux BV

Weidmüller positioneert zichzelf wereldwijd voortdurend succesvol als marktleider op het gebied van oplossingen voor elektrische verbindingen, conditionering en bewerken van energie, signalen en data in industriële omgevingen. Lees meer