Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

Per 1 september is het eigendom van Pirtek Eindhoven overgegaan van de Sytse van der Bij naar Theo van Eert.
Van der Bij verlaat echter de Pirtek formule niet, na Pirtek Eindhoven succesvol ontwikkeld te hebben concentreert hij zich vanaf nu op de verdere groei van zijn andere Pirtek center in Utrecht.
Theo van Eert neemt in Eindhoven een degelijk center over met een stevige marktpositie in de regio. Om deze positie verder uit te bouwen conform de meest recente ontwikkelingen van de Pirtek formule wordt o.a. de werkplaats in het center uitgebouwd zodat klanten hun machines ook bij Pirtek inpandig kunnen laten reviseren. Daarnaast heeft Van Eert een omvangrijk zakelijk netwerk opgebouwd in de regio: hij woont dan ook al jaren met zijn familie vlak in de buurt van het center in Best. Als het nieuwe gezicht van Pirtek Eindhoven ligt zijn focus op het op- en uitbouwen van de klantrelaties in de regio.

Familie
De overstap vanuit zijn financiële achtergrond naar de wereld van hydrauliek dankt Theo aan zijn oudste zoon, René, die al 3 jaar als hydrauliekmonteur werkzaam is voor dit center. Op deze wijze raakte Theo steeds meer geïnteresseerd in de Pirtek formule.
Theo’s echtgenote Lily zal ook regelmatig op het center te zien zijn, zij gaat de rol van klantrelatiemedewerker en wordt daarmee mede het gezicht (en stem) van Pirtek Eindhoven.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

Pirtek Benelux

Europese marktleider in hydrauliekslangvervanging op locatie. Lees meer