Veiligheid is niet Onderhandelbaar

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Veiligheid is niet Onderhandelbaar

HTL Europe introduceert de gepatenteerde tegenhoudmoer (back-up nut) van het Engelse HandsFreeBolting in de Benelux. de tegenhoudmoer is ontworpen om het werken met een ringcassette hydraulische momentsleutel aanzienlijk te vereenvoudigen.

Door gebruik van de tegenhoudmoer is het niet langer nodig om de momentsleutel met één hand te positioneren en is het onmogelijk dat het gereedschap los komt van de toepassing. Vallende momentsleutels behoren vanaf vandaag tot het verleden.

Het gereedschap is geniaal in zijn eenvoud en biedt ongekende mogelijkheden om de werkplek veiliger te maken. Inzetbaar in zowel on-shore als offshore toepassingen levert HTL’s tegenhoudmoer direct een positieve bijdrage aan de veiligheid.

Deze tegenhoudmoer is geschikt voor toepassing met alle gangbare hydraulische momentsleutels en beschikbaar in metrische en imperische maatvoering.

Geschreven door

HTL Europe b.v.

HTL Europe is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van (hydraulische) momentsleutels. HTL is één van de grootste verhuurders van hydraulische momentsleutels en bolt tensioners in Europa en biedt een... Lees meer