Bei Sensors SIL3 & PLe Encoders

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Bei Sensors SIL3 & PLe Encoders

Bei Sensors beschikt over een complete range Functional Safety gecertificeerde encoders om de verschillende SIL en PL systeem levels te bereiken. Onderstaand vindt u een overzicht van de standaard formaten; 58 en 90mm, beschikbaar in zowel incrementele als absoluut encoder technologie. Zit het door u gewenste model er niet bij, dan kunt u voor de complete range contact opnemen met Aproco Aandrijftechniek, wij helpen u graag.

Deze SIL / PL encoders zijn onder andere beschikbaar met de onderstaande analoge of digitale output signalen:
– 5 VDC of 1-30VDC met TTL/RS422
– 11-30 VDC met HTL Push-Pull
– 5VDC of 11-30VDC met Sin/Cos 1 Vpp

Onze sensoren helpen u het SIL1, SIL2 of SIL3 niveau te bereiken of het vergelijkbare PL (B, C, D of E) level. Naast de SIL / PL encoders beschikt Bei Sensors ook over een serie Functional Safety modules. Deze modules zorgen ervoor dat het niet noodzakelijk is om uw gehele aandrijvings- en besturingssysteem om te bouwen en toch de gewenste safety levels te behalen. Door het integreren van een aantal simpele veiligheid circuits, kunt u met uw huidige systeem als basis, ook de maximale SIL en PL levels behalen.

Aproco stuurt u graag de informatieve Functional Safety brochure (SIL, PL Levels, SISTEMA).

Geschreven door

Aproco BV - Aandrijftechniek

– Bei Sensors (Ideacod) Encoders & Draw Wires. Heavy Duty maatwerk voor industriële automatisering en maritieme toepassingen. – Proconect Connectoren – BALDOR-RELIANCE industriële elektromotoren, CSA / UL listed voor de... Lees meer