Asset Performance Conferentie 2024

icon.calendar.dark
13 - 14 november 2024

De Asset Performance Conferentie en Beurs is toe aan de vijfde editie! Op 13 en 14 november 2024 organiseren we opnieuw een programma vol presentaties van experten uit de industrie die hun kennis met je delen over alle innovaties op vlak van Maintenance en Asset Management.  

Industrie 5.0

Door de razendsnelle digitalisering van technische assets staan we aan de vooravond van Industrie 5.0. Voor technische managers kan het een uitdaging zijn om het volledige scala aan mogelijkheden en potentiële voordelen voor organisaties te begrijpen.

BEMAS heeft daarom het voortouw genomen door in 2020 het startschot te geven van de internationale Asset Performance-conferentie, met digitalisering en de performantie van assets als centrale thema’s.

Dit jaar staat opnieuw een live editie in Antwerpen op het programma. Het beloven twee dagen te worden vol waardevolle inzichten en leermogelijkheden voor professionals die betrokken zijn bij onderhoud, betrouwbaarheid en asset management, zodat je op de hoogte bent en blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Zowel de opnames van de conferentie als de webinars van de voorbije jaren staan 1 jaar online ter beschikking, zodat je ze kan bekijken wanneer je wil. Het platform biedt een unieke kans om te leren hoe nieuwe 4.0 en 5.0 technologieën en fundamentals op het gebied van operations, onderhoud en asset management elkaar versterken om zo een hogere betrouwbaarheid van het materieel en hogere kostenprestaties te bereiken in de asset-intensieve industrieën. Daarnaast organiseren we met Asset Performance nog extra webinars en workshops na de conferentie.