Header visual of : Commissioning Webinar: Commissioning draagt bij aan Veilig Werken

Commissioning Webinar: Commissioning draagt bij aan Veilig Werken

icon.calendar.dark
1 juni 2023

Donderdag 1 juni, 12.55-14.00 uur

Met commissioning kan niet alleen de kwaliteit van installaties worden verbeterd, het draagt ook bij aan veilig werken! Zo is een van de taken in het voorontwerp, als ook in het definitieve ontwerp, om brandveiligheidsadviezen en -concepten uit te brengen.

Tijdens de ontwikkeling, bouw en installatie van systemen dienen fouten en gevaarlijke situaties te worden voorkomen. Deze fouten kunnen er voor zorgen dat er tijdens de ingebruikname van de installatie of op een later tijdstip problemen of calamiteiten ontstaan. Commissioning wordt hierbij als definitief controlemiddel gebruikt om de veiligheid van installaties te waarborgen. Veiligheid en gezondheid zijn dus belangrijke drijfveren om commissioning in te zetten.

Tijdens dit leerzame webinar bespreken we:
– Het belang van veilig werken en hoe commissioning daaraan bijdraagt
– De verschillende aanpak bij bestaande assets en nieuwbouw
– Hoe TenneT commissioning inzet

Spreker
Tom Jordaans, Commissioning Manager bij TenneT
Sinds 2005 houdt Jordaans zich bezig met commissioning. Na zijn werk bij Mercon Steel Structures en HSM Offshore werkt hij inmiddels bijna twee en half jaar als commissioning manager bij TenneT. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van testplannen, het aansturen van zijn team en het toetsen van ontwerpen en ombouwplannen.

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer