SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

About SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

SAMSON REGELTECHNIEK maakt onderdeel uit van het wereldwijd opererende SAMSON. Met vestigingen in meer dan 50 landen behoort de onderneming tot een betrouwbare speler van wereldformaat. Samen met de gespecialiseerde ondernemingen AIR TORQUE, CERA SYSTEM, KT-ELEKTRONIK, LEUSCH, PFEIFFER, PRECOGNIZE, RINGO, SED, STARLINE, UBIX, VDH PRODUCTS en VETEC biedt SAMSON een volledig assortiment regelventielen voor industriële processen en vergaande digitalisering op het gebied van slimme regelventielen.

More about SAMSON REGELTECHNIEK B.V. icon.arrow--dark

Brands

AIR TORQUE

AIR TORQUE is marktleider op het gebied van rack and pinion aandrijvingen voor de procesindustrie. Het assortiment bestaat uit aandrijvingen in verschillende maten, constructies, beschermingsniveaus en temperaturen. Op maat gemaakte oplossingen zijn ook mogelijk.

CERA SYSTEM

CERA SYSTEM vervaardigt keramische regelventielen, afsluiters en leidingcomponenten. Dankzij het gebruik van keramiek zijn deze appendages uitermate geschikt voor de meest extreme bedrijfsomstandigheden (slijtage ten gevolge van transport van vaste stoffen, zoals poederkool, vliegas, katalysator, titaandioxide en siliciumdioxide). Maar ook extreem hoge temperaturen in combinatie met chemisch agressieve media. Het assortiment bestaat uit systeemoplossingen met keramische elementen: kogelkranen, schuifafsluiters (sliding disc valves) en keramische leidingcomponenten.

LEUSCH

LEUSCH produceert zwaar industriële high performance triple offset vlinderkleppen. Daarnaast levert het ook op maat gemaakte ventielen. Het bedrijf is gespecialiseerd in afsluiters voor zware omstandigheden. Het assortiment bestaat uit kogelafsluiters, gesegmenteerde kogelafsluiters en regel- & afsluitventielen. De regel- en afsluitventielen met zachte of metalen afdichtingen kunnen zowel bij extreem hoge als extreem lage temperaturen en bij hoge drukken worden ingezet: temperaturen van -196 tot +1000 °C, in drukklassen tot PN 420/Klasse 2500 en klepafmetingen tot DN 3000/NPS 120.

PFEIFFER

PFEIFFER is gespecialiseerd in zowel regelventielen en geautomatiseerde afsluiters met een hoogwaardige bekleding van PTFE of PFA alsook in andere hoogwaardige materialen. Het assortiment bestaat uit afsluiters met PTFE- of PFA-bekleding, diverse keramische uitvoeringen, alsmede kogelafsluiters, vlinderkleppen en kogelkranen van roestvrij staal en exotische legeringen, zoals titanium. Daarnaast biedt PFEIFFER ook turnkey pigging installaties.

All Brands icon.arrow--dark