3D scannen in EX zones

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: 3D scannen in EX zones

Als eerste bedrijf in Nederland, beschikt 3DWorks Global Solutions B.V. over een eigen explosieveilige 3D scanner, voor ruimtes waar de ATEX 95 richtlijnen Materieel Groep I en materieelgroep II zone 1 of 21 & 2 of 22 van toepassing zijn. Deze EX scanner zelf is volledig gecertificeerd volgens de ATEX 94/9 richtlijn Class I en Class II.

De Imager 5006-EX is een hoog nauwkeurige EX 3D scanner met een meetbereik van 80 meter en met een nauwkeurigheid tot 0,4mm op 10 meter is het systeem in te zetten voor de meest veeleisende metingen.
John de Jong, algemeen directeur van 3DWorks Global Solutions: “Een 3D scan biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele meetmethoden, zowel qua tijd, nauwkeurigheid en qua veelzijdigheid van de verzamelde data.
Met de komst van een EX 3D scanner komen deze voordelen ook beschikbaar voor bedrijven waar de ATEX regelgeving van toepassing is.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

MEDIR International B.V.

Medir International B.V. is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop, training en services op het gebied van laser uitlijnen, trillingsmeten, 3D meten en 3D scannen. Medir is de officiële importeur en... Lees meer