Actie verlengd: Fluke biedt een gratis Ipad aan

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Actie verlengd: Fluke biedt een gratis Ipad aan

Klanten ontvangen bij aanschaf van een Fluke warmtebeeldcamera Ti105-iPad-mini, Ti110-iPad-mini of Ti125-iPad-mini een gratis iPad® mini, en klanten die een Fluke Ti200-iPad-Air, Ti300-iPad-Air of een Ti400-iPad-Air kopen ontvangen een gratis iPad Air®. Meer dan twintig instrumenten van Fluke zijn uitgerust met Fluke Connect™ voor wireless gebruik via de Connect-app. Tot deze instrumenten behoren digitale multimeters, warmtebeeldcamera’s, isolatietesters, procesmeters en bepaalde spannings-, stroom- en temperatuurmeters.

De Fluke-warmtebeeldcamera’s die deel uitmaken van de aanbieding zijn voorzien van IR-Fusion®-technologie. Deze combineert de infraroodbeelden en de zichtbare beelden tot een enkel beeld, zodat problemen beter ontdekt, gediagnosticeerd en gecommuniceerd kunnen worden. Met IR-Fusion-technologie kunnen beelden worden bekeken als volledig infrarood, gecombineerd, of volledig zichtbaar beeld, om probleemgebieden nauwkeurig te documenteren. De camera’s worden compleet met de professionele SmartView®-software voor analyse en rapportage geleverd. Dit is een pakket van analyse- en rapportagetools voor het bekijken, becommentariëren en bewerken van infraroodbeelden.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Fluke Nederland BV

Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software. Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de... Lees meer