ATS; de ideale oplossing voor vijzelsystemen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: ATS; de ideale oplossing voor vijzelsystemen

ATS is een nieuwe range van vlakke opsteek reductoren van Transtecno, welke wordt uitgevoerd in twee bouwgroottes: ATS90 en ATS91 in twee of drie traps uitvoering en een uitgaand draaimoment van 400 tot 600 Nm.

De serie heeft een hoge mate van modulariteit. De basis behuizing kan naar wens worden aangepast door middel van verschillende ingaande en uitgaande kits. De behuizing en motorflenzen zijn van gegoten aluminium en de tandwielen zijn altijd geslepen.

ATS tandwielkasten worden geleverd met synthetische levensduursmering in viscositeit 320 en kunnen in elke positie worden gemonteerd. De aansluiting van de tandwielkast is universeel, waardoor deze uitwisselbaar is met andere bekende merken. ATS vlakke opsteek reductoren zijn ideaal voor toepassingen zoals verrijdbare kranen, vijzels, spiraalaandrijvingen en transportschroeven.

Geschreven door

Transtecno B.V.

Transtecno is een internationaal georganiseerde technische handelsmaatschappij op het gebied van aandrijftechniek en vermogenselektronica met exclusieve leveranciers in Italië en Duitsland. Transtecno maakt deel uit van de wereldwijd opererende Transtecno... Lees meer