Automatik voert capaciteit op voor slijpen van snijrotoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Automatik voert capaciteit op voor slijpen van snijrotoren

Automatik Pelletizing Systems, sinds 2010 onderdeel van de Maag Group* – voorheen bekend als Automatik Plastics Machinery – heeft dit voorjaar de capaciteit opgevoerd voor het slijpen van snijrotoren van granuleerapparatuur. Rotoren worden derhalve binnen twee weken – of sneller – na ontvangst in de fabriek geslepen en geretourneerd. De verhoogde servicegraad stelt de klanten in staat om sneller turnarounds te realiseren.

Automatik beschikt over servicecenters in Duitsland, Taiwan, Maleisië, China, USA en Brazilië. De geavanceerde machines gecombineerd met de productie know-how van Automatik geven uw oude gereedschap een nieuw leven. Of het uw snijrotoren, tegenmessen of die plates betreft, zelfs snijrotoren en tegenmessen van andere fabrikaten pelletizers; u kunt vertrouwen op een snelle, professionele en betrouwbare service en gegarandeerde perfecte productkwaliteit.

Uw voordelen:
•Lange levensduur
•Minimaal diameterverlies van rotoren
•Nieuwe bevestiging met wolfraamcarbide rotoren
•Aanzienlijke verlaging van revisiekosten
•Gegarandeerde kwaliteit met certificaat

Voor de reparatie van beschadigde rotoren kan deze termijn niet gehanteerd worden. De duur van de reparatie hangt namelijk af van de ernst van de beschadigingen.
Naast de slijpservice biedt Automatik volledige know-how van processen en wereldwijd technische ondersteuning van klanten. Dankzij haar jarenlange ervaring in de granuleerindustrie staat Automatik bekend om haar hoge kwaliteit snijrotoren, die plates, tegenmessen en granuleerapparatuur en de uitstekende ondersteuning.

*In juli 2010 zijn Automatik Plastics Machinery GmbH en Maag Pump Systems gefuseerd tot de Maag Group. Tot 2008 was Automatik bekend onder de naam Rieter Automatik GmbH.
De Maag Group wordt in de Benelux en Groot-Brittannië vertegenwoordigd door Suurmond BV, Suurmond BVBA en Suurmond UK Ltd.

Geschreven door

Suurmond BV

Suurmond ontwerpt, fabriceert en levert sinds 1974 duurzame en op maat gemaakte oplossingen voor de chemische, petrochemische, farmaceutische, polymeer producerende en polymeer verwerkende industrie. Met een portfolio van hoog kwalitatieve... Lees meer