Betrouwbaarheid van de Nederlandse industrie verder omhoog

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Betrouwbaarheid van de Nederlandse industrie verder omhoog

Feestelijke afsluiting leergang Reliability & Maintenance Engineering

Op 10 juli hebben alle deelnemers van leergang R&ME 25 hun certificaat in ontvangst genomen uit handen van NVDO-voorzitter Bas Kimpel. De deelnemers zijn afkomstig van: Kisuma, Akzo Nobel, Aspen Pharma, NedTrain, Waterschap Rivierenland, Waterschap de Dommel, Royal Haskoning DHV, Nufarm, PFW Chemicals, Vistaprint, Attero, MaxGrip, Pipeline Control en Mallinckrodt Pharmaceuticals.

In een periode van slechts 6 maanden verbeteren de deelnemers hun persoonlijke vaardigheden, krijgen meer zelfvertrouwen en zijn ze aantoonbaar succesvol. De leergang R&ME is erop gericht dat deelnemers na afloop in staat zijn om een faciliterende en adviserende rol te vervullen. Zij begeleiden gestructureerd en systematisch verbeteringsprojecten en lossen vraagstukken op, door het mobiliseren van de kennis en ervaring van de medewerkers en technische experts.

Tijdens de eindopdracht faciliteert een deelnemer een actueel praktijkprobleem bij het bedrijf van de college-deelnemer. De reacties van de bedrijven waren hierover unaniem positief en ook de deelnemers vonden dit een leuke, interessante en bijzonder leerzame ervaring.

De R&ME26 is reeds gestart en leergang nummer 27 staat gepland voor 30 oktober 2014. Schrijf nu in via de onderstaande link

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

CoThink bv - The Problem Solvers

Problemen oplossen is mensenwerk Complexe problemen in organisaties gaan vaak minder over techniek dan je misschien denkt. Ons werk draait om denkprocessen, het verschil tussen emotie en feiten, samenwerking, communicatie... Lees meer