Bezoekersrecord Maintenance Dortmund

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Bezoekersrecord Maintenance Dortmund

3.938 bezoekers mocht de organisatie van Maintenance en Pumps&Valves Dortmund eind maart begroeten. Dat is een stijging van 58 procent ten opzichte van de vorige editie. Daarbij loven zowel standhouders als bezoekers het compacte beursconcept met intensieve kennisuitwisseling.

Volgens Daniel Eisele, Group Event Director und Messeleiter bei Easyfairs Deutschland GmbH bleek vooral de aparte positionering van Pumps & Valves met 60 standhouders in hal 5 een goede zet en debet aan de toename.
Dr. Kurt Jessberger, Geschäftsführer der Jessberger GmbH geeft aan al weer een stand voor 2018 te hebben geboekt. “Maintenance is het jaarlijkse trefpunt voor de hele branche. De sfeer bevalt ons goed.”
Markus Sieber, Go-to-market Manager Microsoft Deutschland GmbH over hun eerste deelname: “We waren continu druk met inhoudelijke gesprekken en onze stand bleek een goede pleisterplaats.”


Op de beursvloer

Dr.-Ing. Thomas Heller, Abteilungsleiter Anlagen- und Servicemanagement van het Fraunhofer IML is al jaren deelnemer. Hij wijst er op dat de branche niet meer kan functioneren zonder samenwerking. “Grote investeringen in installatiebouw zijn niet meer aan de orde van de dag. De onderhoudstechnici bepalen nu de concurrentieslag en de beurs Maintenance brengt de branche bij elkaar om dat te ondersteunen.”

Best Practices spijkerden de bezoekers bij over hoe de branche de uitdagingen aan gaat. De bezoekers waren ook te spreken over de georganiseerde route langs speciale standhouders. De eerste beursdag werd afgesloten met een hapje en een drankje en de uitreiking van de Maintenance Award aan Manfred Vogel Elektromaschinenbau GmbH uit Hemer. De Pumps & Valves Award ging naar Ebro Armaturen uit Hagen. Ze ontvingen beide 5.000 Euro als beloning. Doorslaggevend voor het winnen van de Award waren de het aantal persoonlijk door de standhouder uitgenodigde bezoekers, de kliks op de beurssite en het aantal producten van het bedrijf op de beurssite.

Volgende edities
Maintenance 2018 vindt 21 en 22 februari volgend jaar wederom in Dortmund plaats.
Het nieuwe beursconcept WorkSafe moet extra bezoekers rondom arbeidsveiligheid en -zekerheid op hetzelfde moment naar Dortmund trekken.
Pumps& Valves slaat een jaartje over in Dortmund en opent zijn deuren daar weer op 20 en 21 februari 2019.

Geschreven door

Easyfairs Germany

Why the easy in Easyfairs? For the visitor: we make it easy to register and prepare their visit, to identify new products and suppliers, to get an overview of the... Lees meer