Biesheuvel Techniek neemt sleutel van Nieuw DC in ontvangst

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Een investering van € 20 mln is nodig om Biesheuvel Techniek in staat te stellen haar Technische Dienst-klanten en nu ook haar Engineering-klanten in OEM/Machinebouw de komende jaren optimaal te bedienen.
 Meer voorraad – van 35.000 nu naar 80.000. Industriële artikelen nodig ook voor onze onlangs ook geheel vernieuwde webshop “BTSHOP.NL”
 Meer ruimte waar artikelen naar de mens komen – van nu 5.500 m2 naar 12.000 m2 – met moderne rollerbanensystemen
 Tevens Duurzamer werken in ons nieuwe pand past in de Industriële werkomgeving

Begin juli nam Meino Noordenbos namens de Multi-Specialist voor de Industrie, symbolisch de sleutel in ontvangst. Wij gaan hier de Belgie en Nederland beide bedienen. Het voltallige Biesheuvel Techniek logistiek verhuis team was aanwezig en blij met de sleutel van Adriaan Molenschot HVBM directeur en bouwer /eigenaar en verhuurder van het nieuwe DC.

Biesheuvel Techniek maakt deel uit van Biesheuvel Groep B.V. dat met 35 vestigingen en een omzet van »€ 100 mln een toonaangevende speler is in de Mechanische MRO markt. Het biedt een uitgebreid assortiment van ruim 700.000 producten in: Aandrijftechniek inclusief Elektrische & Mechanische Aandrijvingen, Lineair Techniek, Pneumatiek & Hydrauliek, Flow & Seals, Tooling & Verspaning, Veiligheid & Ergonomie, Gereedschappen, Kunststoffen, Lastechniek, Bevestiging & Montage techniek, Reiniging en Industrial Supplies. Daarnaast omvat de groep nog een aantal zeer gespecialiseerde bedrijven, te weten: MCA Motion Control Automation, Stamhuis Lineairtechniek, Safe & Sure, TCB Komeetstaal, Peters/Steenhuis Elektromotoren, Seal Center Benelux en Testcom.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark