Bijl & de Jong, 30 jaar slangen en koppelingen met een missie.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Bijl & de Jong, 30 jaar slangen en koppelingen met een missie.

15 april aanstaande bestaat Bijl & de jong 30 jaar. Begonnen als groothandel, is Bijl & de Jong inmiddels uitgegroeid tot vooraanstaand importeur. Een vertrouwd adres voor de handel en OEM zowel binnen als buiten Nederland. Ook na 30 jaar streeft zij nog steeds haar missie na, net een stapje extra doen voor de klanten, aandacht besteden aan de problemen zodat een betere oplossing gevonden wordt.

Doordat in de vestigingen in Emmeloord en Raamsdonksveer een grote voorraad wordt aangehouden bestaat bijna altijd de mogelijkheid om bestellingen snel te leveren. Met merken als Trelleborg, MTG, Parker en Tubi Gomma Torino voor rubber slangen en IPL en Alfaflex voor pvc slangen, gecombineerd met de juiste koppelingen is er altijd een goede en duurzame oplossing te vinden.

Of het nu gaat om slangen, koppelingen, klemmen of afsluiters de kennis is aanwezig. Complete assemblages kunnen gemaakt worden door montage met klemmen, klemschalen of door de koppelingen op de slangen te persen. Voor levensmiddelenslangen gebeurt dit uiteraard hygiënisch en met de juiste koppelingen.

Geschreven door

Bijl & de Jong Emmeloord b.v.

Al 30 jaar importeur van slangen, koppelingen, afsluiters en appendages. Wij leveren onze producten aan de voedingsindustrie, transport, scheepsbouw, landbouw en technische groothandel. Ons uitgangspunt is de kwaliteit van onze... Lees meer