Binnenkort TIV & Roestvast Staaldagen in Gorinchem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

De Technisch Industriële Vakbeurs (TIV) en Roestvast Staaldagen bundelen hun krachten op 16, 17 en 18 april. “Door Roestvast Staaldagen gelijktijdig naast TIV te laten plaatsvinden wordt er dieper ingegaan op het materiaal RVS binnen de technische sector. Voor de bezoekers ontstaat zodoende een breed platform, waarbij alle facetten uit de technische industrie aan bod komen,” vertelt Bennie Haan, de beursorganisator van TIV “De deelnemende bedrijven grijpen deze mogelijkheid aan om zich te presenteren binnen de regio en hun nieuwe producten en technieken aan u te tonen. Zij trekken 3 dagen uit om u volledig op de hoogte te brengen van hun specialismen.” Doordat beide evenementen gelijktijdig plaatsvinden, bent u in de gelegenheid om in één moment beide beursvloeren te bezoeken. “Uw toegangsbewijs voor TIV geeft tevens toegang tot Roestvast Staaldagen en andersom,” aldus Bennie Haan.

De beursorganisatoren die zich bezig houden met dit complete vakevenement zijn Bennie Haan, Mariska Egberts en Minke Heidema. Ze zijn druk bezig met het afronden van de laatste organisatorische aspecten. “De komende weken worden de puntjes op de ‘I’ gezet, ” aldus Bennie Haan. Ook de exposanten zijn ter voorbereiding druk bezig met hun stand en de invulling ervan. Op unieke wijze worden vele nieuwe producten, concepten, noviteiten en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Er wordt dinsdagochtend afgetrapt met het congres Roestvast Staaldagen. Deze congresdag staat in het teken van lastechniek. Daarna zal Koninklijke Metaalunie de officiële opening verzorgen. De daaropvolgende dagen worden tijdens het congresprogramma thema’s als oppervlaktebehandeling en apparatenbouw behandeld. Vanaf 13.00 uur is er volop de mogelijkheid om exposanten de hand te schudden op de beursvloer.

Geschreven door

Evenementenhal Gorinchem, Hardenberg, Venray

De grote wereld wordt door digitalisering alleen maar kleiner. Op elk moment en overal ter wereld leggen mensen contact met elkaar door middel van internet, telefoon, televisie en ga zo... Lees meer