Chris Jan Reitsma nieuwe managing director Techema bv

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
70 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Chris Jan Reitsma nieuwe managing director Techema bv

Chris Jan Reitsma is op 1 september aangetreden als managing director van Techema. De directie van het Utrechtse bedrijf – al tientallen jaren een toonaangevende speler op de markt voor complexe installaties voor de fijnchemie, de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie – bestaat naast Reitsma uit eigenaar Jos van Dam. Reitsma en Van Dam hebben zich onder meer tot doel gesteld Techema’s brede scala aan producten en adviesdiensten op het gebied van (pre)engineering, procesoptimalisatie, service en onderhoud verder uit te breiden.

Reitsma werkte eerder bij Friesland Campina en Cargill, waar hij verschillende leidinggevende functies bekleedde. Ook gaf hij als mede-eigenaar ruim tien jaar leiding aan de Eskens Groep, een groothandel die in verschillende Europese landen hoogwaardige machines levert voor ondernemingen in onder andere de fijnchemie.

Loyaliteit en topservice
Techema bedient – internationale – ondernemingen die onder andere verven en lakken, coatings, lijmen en kitten, inkt, insecticiden en pesticiden, cosmetica, kunststoffen, geneesmiddelen en voedingsmiddelen produceren. Chris Jan Reitsma, die zich binnen Techema onder meer bezig houdt met marketing en sales: “Wat me al jaren aanspreekt aan Techema is de kwaliteit van haar dienstverlening, waarbij loyaliteit en het leveren van topservice voorop staan. De organisatie heeft bovendien een indrukwekkend portfolio van a-list klanten. Ik kijk er zeer naar uit om samen met Jos de basis te leggen voor ‘Techema 2017-2023’. We kennen elkaar al jaren en hebben eenzelfde visie op productontwikkeling, klantrelaties en marktontwikkelingen.”

Groeiambitie
Jos van Dam: “Chris Jan brengt een groot netwerk en schat aan ervaring mee. We hebben elkaar gevonden in de ambitie om bestaande Techema-klanten nog beter te kunnen bedienen en nieuwe klanten kennis te laten maken met onze dienstverlening. Met de combinatie van onze persoonlijke expertise, karakters en achtergronden kunnen we de komende jaren optimaal invulling geven aan de groei van Techema.” Reitsma: “Uiteraard onderzoeken wij ook de mogelijkheden van nieuwe partnerships en samenwerkingen met leveranciers de komende jaren. We gaan flink van ons laten horen.”

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark