CM070, nieuwe bouwgrootte wormwielreductoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: CM070, nieuwe bouwgrootte wormwielreductoren

Een nieuwe bouwgrootte is toegevoegd aan de range aluminium wormwielreductoren tussen de CM063 en de CM075. De prestaties zijn vergelijkbaar met die van de CM075, echter door materiaalbesparing wordt de CM70 aangeboden tegen een lagere prijs. De CM070 voldoet hiermee aan een behoefte vanuit de markt.

De CM070 biedt grote voordelen op het gebied van modulariteit. De motorflensen zijn gelijk aan de CM075 (IEC 71, 80, 90, 100, 112) in de klassieke B5 en B14 configuraties. Ook de maatvoering aan de uitgaande aszijde, de diameter en de lengte van de holle uitgaande as zijn hetzelfde als van de CM075. Hierdoor zijn alle accessoires, zoals reactiearmen en uitgaande flensen, voor de CM070 in de catalogus gelijk aan de accessoires voor de CM075.

Deze modulariteit is tevens van toepassing op de andere series: de ingaande flensen zijn gelijk aan de CM-CMB-CMG-ATS reductoren, de uitgaande flensen zijn dezelfde als voor de CM-CMB reductoren en de reactiearmen en uitgaande assen zijn dezelfde als voor de CM075 bouwgrootte.

Geschreven door

Transtecno B.V.

Transtecno is een internationaal georganiseerde technische handelsmaatschappij op het gebied van aandrijftechniek en vermogenselektronica met exclusieve leveranciers in Italië en Duitsland. Transtecno maakt deel uit van de wereldwijd opererende Transtecno... Lees meer