Co-creatie voor een succesvolle digitale transformatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Co-creatie voor een succesvolle digitale transformatie

Co-creatie wordt steeds belangrijker om de trends van vandaag en morgen te kunnen blijven volgen. Bedrijven slaan steeds vaker de handen in elkaar om samen een project uit te voeren. Het is een open, actief en creatief proces waarbij toegevoegde waarde gecreëerd wordt in samenwerking tussen idee-inbrengers, meedenkers, eindgebruikers en andere belanghebbenden.

Ook Realdolmen werkt op deze manier samen met klanten en partners bij het ontwikkelen van software-oplossingen die afgestemd zijn op hun behoeftes.

Bij Rimses vormt deze werkwijze al jarenlang de basis van succesvolle onderhoudssoftware voor onder andere de industriesector. 30 jaar geleden – kaarsjes werden uitgeblazen in juni 2016! – werd Rimses ontwikkeld op vraag van een klant. Daarmee was de basis gelegd voor de jarenlange succesvolle samenwerking met de Rimses-stuurgroep. Samen met klant – én partner – Thor Maintenance wordt er momenteel gewerkt aan een MaaS (Maintenance-as-a-Service) oplossing.

Ook voor RAW&M, onze ERP totaaloplossing met toegepaste functionaliteit voor groothandels- en distributiebedrijven, bouwen we samen met onze klanten aan de toekomst. Zo werken we momenteel samen met onze klant Eltra aan een oplossing die hen toelaat de ’wholetailer’ kaart te trekken en zo de bocht naar B2C te maken.

In combinatie met de andere oplossingen die we u vandaag voorstellen (van predictive analytics over document management tot customer engagement) kunnen we samen uw digitale transformatie waarmaken.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Co-creatie voor een succesvolle digitale transformatie

Realdolmen

Rimses is het Computerized Maintenance Management System van Realdolmen en is een flexibel, overzichtelijk en vooral zeer gebruiksvriendelijk systeem, ontwikkeld op basis van best practices gevalideerd door zijn vele klanten.... Lees meer