Codipro komt met nieuw hijsoog Giga DSS

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Codipro komt met nieuw hijsoog Giga DSS

De alom bekende en gerenommeerde producent van hijsogen, CODIPRO, komt met een nieuw hijsoog de Giga DSS.
In navolging van de Mega DSS is de Giga DSS in staat een nog hogere last te dragen. Maar liefst 125 ton schoon aan de haak. In combinatie met meerdere Giga DSS hijsogen is zelfs een last van 252,5 ton te hijsen!

Deze ongekende belasting maakt vele nieuwe wegen vrij in de offshore, weg- en waterbouw en constructie. Typische industrieën voor een dergelijk hijsoog. Maar overal waar een extreem zware last te hijsen is zal het hijsoog Giga DSS u overtuigen van haar kunnen en kwaliteit.

De Giga DSS is er in 2 uitvoeringen. Het hijsoog Giga DSS en het hijsoog Giga DSS + Q. Waar de eerste wordt bevestigd met een inbusbout, daar maakt de laatste gebruik van een Superbold(r) systeem. Zo bevestigd u dit Giga DSS hijsoog al met slechts 160Nm!

Naast de Giga DSS en de Mega DSS is deze serie in nog vele andere soorten en maten verkrijgbaar. Zo is er een female versie en is het hijsoog DSS ook in RVS verkrijgbaar.

Van de verschillende typen hijsogen DSS zijn datasheets beschikbaar. Dit geldt ook voor de vele andere typen Codipro hijsogen die via OpenSupply verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan oogbouten en oogmoeren SEB, scharnierbare hijsogen CSS, DSP, DSR en scharnierbare hijsogen met een extra schakel of karabijnhaak als de hijsogen DSH en TSR.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer