Complete lockout-kits of stations afgestemd op uw behoeften

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Hoewel het uiteraard ten alle tijden belangrijk is een gedegen lockout-tagout procedure te hebben en het daarbij behorende afgestemde materiaal, zien we dat voornamelijk kleinere productiebedrijven en/of installateurs kiezen voor een af-fabriek gevulde kit of station met lockout-tagout materiaal. Deze kit voorziet doorgaans in de basisbehoeften en is verkrijgbaar in verschillende varianten en omvang.

Toch blijkt dan vaak dat de materialen in standaard lockout-tagout kits niet geheel aansluiten op de wensen van de gebruiker. Met name bij lockout-stations en kits die aangeschaft worden om toe te passen bij een bepaald proces of bepaalde installatie is het verstandig dit naar wens af te stemmen.

Lockout-tagout-shop biedt u nu de mogelijkheid uw eigen kit of station samen te stellen en deze gevuld te leveren. Bepaal zelf het type station, het aantal en type hangsloten, soorten vergrendelingen etc. Wij hebben de meeste producten uit voorraad leverbaar en kunnen de hangsloten voor u voorzien van een persoonlijke lasergravering. Bovendien kunnen “specials” zoals hangsloten met een hoofdsleutel via ons unieke “safety express program” binnen 5 werkdagen worden geleverd.

Lockout-tagout-shop biedt daarnaast ondersteuning bij het selecteren van de geschikte producten. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor een offerte voor uw kit of station op maat!

Met zowel Master Lock als Brady in ons assortiment bieden wij u een totaalpakket aan lockout-tagout producten. Bestellen kan op rekening en eenvoudig via onze webshop of uiteraard gewoon via de bekende wegen zoals e-mail of fax.

lockout-tagout-shopicon.arrow--dark

Geschreven door

Unique Safety Products / Lockout-Tagout-Shop.com

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden. Providing Safety... Lees meer