De kleinste EtherCAT Servo Drive in de markt

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: De kleinste EtherCAT Servo Drive in de markt

18 gram en nog geen 13 cm3. De Gold twitter van Elmo Motion Control levert meer dan 4000W aan kwalitatieve power, ultra hoge stroom zoals 50A bij 100V, de meest geavanceerde servo functies en ondersteuning voor EtherCAT en CANopen veldbussen. Hij leent zich voor de meest veeleisende configuraties en voldoet natuurlijk geheel aan de geldende internationale eisen rond veiligheid en EMC. Veel mooier wordt het niet!

Met deze opsomming is de Gold Twitter de servo drive met de hoogste power density in de markt en biedt u een ideale oplossing voor applicaties waarbij zeer hoge servo prestaties worden vereist, maar waar de inbouwruimte zeer beperkt is. Daarbij is hij zeer robuust opgebouwd, zodat montage op of bij de motor of op bewegende delen van de applicatie geen enkel bezwaar is. Bedenk eens hoeveel besparing in hardware en bekabeling dat oplevert!

Gold Twitter Highlights
– Hoge power density, meer dan 4000 “kwalitatieve” Watt
– Ultra high current – 50A / 100V
– Slechts 18-22 gram
– Ultra klein en efficiënt, ontworpen voor PCB montage
– Geavanceerde netwerkfuncties via EtherCAT of CANOpen
– Breed vermogensbereik: 60A / 60VDC: 6VDC-55VDC
– 50A / 100VDC: 10VDC-95VDC
– 20A / 200VDC: 20VDC-195VDC

Voor meer informative bezoek onze website.

Geschreven door

Eltrex Motion

Eltrex Motion heeft jarenlange relaties met fabrikanten uit Europa, Israël, Amerika en het Verre Oosten welke actief zijn op het gebied van aandrijf- en positioneertechniek. Vanwege de groeiende complexiteit in... Lees meer