De Landelijke Dag van het Onderhoud komt er weer aan

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: De Landelijke Dag van het Onderhoud komt er weer aan

Onderhoud is echt overal.

Zonder Onderhoud zou je computer het niet doen, zouden treinen niet rijden en worden er geen producten gemaakt. Dat er overal onderhoud is, valt eigenlijk helemaal niet op. Maar bij alles wat je doet, ziet, eet, gebruikt en beleeft, heeft onderhoud een belangrijke functie! Dankzij onderhoud is het zelfs veilig om bijvoorbeeld in een achtbaan te zitten, om lekkere toetjes te eten of om over een weg te fietsen zonder dat je in gaten in de weg terecht komt.

De NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) wil dat samen met haar collega’s heel graag laten zien! Beleef het zelf en kom kijken bij mooie bedrijven, maak kennis met opleidingen of doe eens een test.

Neem je vrienden en vriendinnen, je familie, je buren en je sportclub gerust mee.

Kom vrijdag 19 september a.s. ZIEN, LEREN, DOEN tijdens de Landelijke Dag van het Onderhoud en maak een bustour langs verschillende hele leuke bedrijven.

Geschreven door

NVDO (Ned. Vereniging voor Doelmatig Onderhoud)

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud is de toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die werkzaam zijn binnen Beheer & Onderhoud/Asset Management.... Lees meer