De nieuwe Cerabar / Ceraphant compacte druktransmittters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: De nieuwe Cerabar / Ceraphant compacte druktransmittters

Endress+Hauser introduceert een nieuwe serie compacte absoluut en atmosferische druktransmitters, het robuuste ontwerp en de hoge kwaliteitsnormen dragen bij aan een betrouwbare werking met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor standaard toepassingen in de proces- en voedingsmiddelenindustrie.

Door de Fit for Purpose en de Plug & Play geconfigureerde druktransmitters zijn de Cerabar PMP11/PMP21/PMP23 en de Ceraphant PTP31B/PTP33B in een breed scala van applicaties inzetbaar.
De compacte druktransmitters zijn leverbaar in 316L materiaal met een grote diversiteit aan procesaansluitingen zoals IP69 en ATEX certificering.

Voor hygiënische applicaties is er keuze uit de Cerabar PMP23 en de Ceraphant PTP33B voorzien van volledig gelaste hygiënische procesaansluitingen zonder extra adapters of O-ringen met de gewenste certificeringen zoals EHEDG, 3-A, FDA, EG1935/2004, IP69-beschermingsklasse en geschikt voor CIP/SIP.

Als compacte drukschakelaar wordt de PTP31B/PTP33B ingezet. Voorzien van schakeluitgangen, display met achtergrondverlichting en statusweergave.
De Cerabar en Ceraphant producten zijn een aanvulling op de onlangs gelanceerde level switches Liquiphant FTL31 en FTL33 en de Liquipoint FTW23 en FTW33.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De nieuwe Cerabar / Ceraphant compacte druktransmittters

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer