De nieuwste krimptool van Klauke: Micro EK50ML

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: De nieuwste krimptool van Klauke: Micro EK50ML

De nieuwste krimptool van Klauke: De Micro EK50ML: vandaag al krimpen met de technologie van de toekomst. Secties tot 50 mm² verkrimpen we vanaf vandaag met de nieuwste Klauke Micro.
De snelheid en eenvoud van een mechanische krimptang gebundeld in de kracht en efficiëntie van een hydraulische tool.

De unieke PowerSense technologie –“ Manueel klemmen, krimpen met een krachtbron”- , maakt dat het krimpen niet alleen revolutionair eenvoudig maar ook efficiënter dan ooit wordt.
De uiterste lichte Klauke Micro combineert snelheid en efficiënte aandrijftechnolgie van mechanisch krimpgereedschap met het gemak van batterij-aangedreven krimpgereedschap in één tool.
Door zijn compacte design is deze tool ideaal voor het snel krimpen van grote volumes daar waar een handige en snelle tool noodzakelijk is. De Klauke Micro is de ideale oplossing voor maximum efficiëntie en gebruiksvriendelijk werken.

Krimpen met een krachtbron
Bij het doordrukken van de bedieningshendel start de krimpbeweging volautomatisch met de kracht van de geïntegreerde motor. … en opnieuw
Aansluitend zullen de bekken automatisch terug openen en zich terug in startpositie zetten.
Het krimpproces kan altijd worden onderbroken door de hendel los te laten.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

Nussbaumer

Met meer dan 80 jaar ervaring is Nussbaumer uitgegroeid tot een vooruitstrevende leverancier van elektrotechnische materialen in laag-, midden- en hoogspanning en adviseur voor technische vraagstukken met op maat gemaakte... Lees meer