Doorvoerplug van PSI overzichtelijk online

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Doorvoerplug van PSI overzichtelijk online

Eenvoud en transparantie, dat is de achterliggende gedachte van de online webwinkel van Theunissen Technical Trading BV (TTT). In één oogopslag vinden klanten de prijzen en voorraadaantallen van, onder meer, de PSI plug. Het afdichtingsysteem van PSI is hét ideale afdichtingsysteem voor de enkelvoudige doorvoering van leidingen en buizen.

Handelsbedrijf TTT biedt de PSI plug, toe te passen in PVC-buizen, stalen mantelbuizen (DIN en ASTM) en in standaard boorgaten en aluminium pijpen, online aan in een overzichtelijke webwinkel. Dit heeft als voordeel dat de plug snel en eenvoudig te bestellen is in de gewenste hoeveelheid. Niet alleen de standaard uitvoering is in verschillende maten te vinden in de webwinkel, ook de Fire Safe-uitvoering (FS). Deze plug creëert een gas- en waterdichte en brandvertragende afdichting.

– 60 minuten brandvertragend (A60)
– Bestand tegen gas, water en druk
– Grote range aan maten beschikbaar
– Geen specifiek gereedschap nodig voor montage

Geschreven door

Theunissen Technical Trading BV

Theunissen Technical Trading BV (TTT) levert exclusieve producten voor de scheepvaart en offshore en is daarnaast onder meer actief in de infra, industrie en utiliteit. TTT beschikt over eigen service-... Lees meer