Drukverschilmeter Deltabar FMD71 met keramische meetcellen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Drukverschilmeter Deltabar FMD71 met keramische meetcellen

Deltabar FMD71 de elektronische drukverschiltransmitter met keramische meetcellen
Het modulaire Deltabar FMD7x concept staat garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en is kosteneffectief.

Deltabar FMD71 van Endress+Hauser is een vernieuwde versie elektronische drukverschilmeting. Deze drukverschiltransmitter is nu verkrijgbaar met olievrije en volledig vacuümbestendige keramische meetcellen. Deze noviteit maakt de FMD71 bij uitstek geschikt voor toepassing met een diepe onderdruk, sterk slijtende en corrosieve media. Tevens zijn de FMD71 en FMD72 (met metallische meetcellen) nu beschikbaar met een breed leveringsprogramma aan procesaansluitingen.

De Deltabar FMD7x maakt gebruik van twee onderling uitwisselbare sensor modules aangesloten op een aparte transmitter, waardoor de noodzaak voor het gebruik van olie-gevulde capillairen of impulsleidingen vervalt. Traditionele systemen met deze capillairen of impulsleidingen hebben de welbekende problemen als bevriezing, verstopping, lekkages, droge/natte meetleiding inconsistenties en temperatuur effecten.

Ook de montage van een dP-transmitter met capillairen en remote seals is vaak lastig met kans op kostbare beschadigingen. Daarentegen zijn elektronische drukverschilmetingen eenvoudig en veilig te monteren. Met de Deltabar FMD7x heeft men een betrouwbaar, veilig en kosteneffectief antwoord op al deze kwesties.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Drukverschilmeter Deltabar FMD71 met keramische meetcellen

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer