Duurzame plastic opvangpallets, laadcapaciteit tot 3000 kg

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Duurzame plastic opvangpallets, laadcapaciteit tot 3000 kg

Hogere veiligheid
Opvangpalletten en vloerelementen voorkomen dat lekken uit vaten en IBC’s zich verspreiden over de werkvloer. In bedrijven die meerdere vloeistoffen bewaren in vaten of IBC’s vermijden ze dat mogelijk gevaarlijke vloeistoffen met elkaar in contact komen in geval van een lek. Opvangpalletten en vloerelementen zorgen bovendien voor een vermindering van het aantal werkongevallen veroorzaakt door uitglijden, struikelen en vallen.

Een uitgebreid aanbod aan oplossingen
Brady biedt een uitgebreid assortiment opvangpalletten en vloerelementen aan; opvangpalletten die een EURO-pallet kunnen dragen, opvangpalletten voor de conforme opslag van IBC’s, robuuste opvangpalletten met zeer hoge draagcapaciteit en vloerelementen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot één grote werk-/opvangvloer.

Gemakkelijk te hanteren
De nieuwe opvangpalletten en vloerelementen van Brady zijn bijzonder handig. Ze kunnen probleemloos langs alle zijden worden opgetild met een heftruck, zijn gemakkelijk te hanteren, zijn duurzaam en kunnen maximaal twee zware vaten dragen. Ze hebben een draagcapaciteit van 650 kg tot 2700 kg voor vaten en maximaal 3000 kg voor IBC’s, en zijn geschikt voor frequent professioneel gebruik.

Geschreven door

Logo van:Duurzame plastic opvangpallets, laadcapaciteit tot 3000 kg

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer