Egemin biedt 4-daagse scan Asset Management

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Egemin biedt 4-daagse scan Asset Management

Met de Asset Management Scan van Egemin weet u in enkele dagen tijd precies wat de sterke en zwakke punten zijn van uw maintenance- en asset management.
Een specialist van Egemin brengt alle aspecten van uw asset management in kaart en geeft aan welke verbeteringen mogelijk zijn. Hierbij beoordelen we aan de hand van vragenlijsten uw organisatie, uw technische aanpak en de competenties van uw medewerkers.

Deze scan sluit aan bij de Publicly Available Specification 55 (PAS55), zodat u precies weet wat u nog moet verbeteren om voor certificering volgens deze norm in aanmerking te komen.
Ook als niet certificering uw doel is, maar verhoging van uw output, verlaging van uw risico’s of verlaging van uw kosten, geeft deze scan heel helder de richting aan die u moet volgen.

De scan bestaat uit een brede aanpak:
1.Interviews
2.Bestudering van uw technische administratie
3.Globale beoordeling van uw technische installatie.

De scan duurt, inclusief verslaglegging en presentatie van de resultaten ongeveer vier dagen.
U kunt deze scan laten uitvoeren tegen een vast tarief van 4495,– euro (excl BTW).

Geschreven door

Agidens Internationaal NV

Agidens helpt zijn klanten bij het verbeteren van (operationele) processen door middel van gespecialiseerd advies, engineering, automatiseringsoplossingen en onderhoudsdiensten. Agidens richt zich daarbij op de doelmarkten life sciences, food &... Lees meer