Fluke biedt kortingen op test-en meetinstrumenten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Fluke biedt kortingen op test-en meetinstrumenten

Deze periode kunt u uw gereedschapsriem vullen met kwaliteitsinstrumenten. Deze fantastische aanbiedingen omvatten kortingen op digitale multimeters, accessoires en kits die een reeks instrumenten combineren, van stroomtangen tot geavanceerde testers. Wees er snel bij! De aanbiedingen zijn geldig tot 31 december 2016 of zolang de voorraad strekt.

* Op het veiligheidspakket met de Fluke 115 digitale multimeter wordt een korting gegeven van 40% of meer. Dit pakket bevat een TLK-225 SureGrip Master-accessoireset. Het veilig uitvoeren van elektrische metingen is een combinatie van zorgvuldige planning, veilige werkprocedures en het op de juiste wijze gebruiken van de juiste instrumenten. Op grond van ruim 65 jaar als de marktleider op het gebied van testen en meten, bieden instrumenten van Fluke een ongeëvenaarde gebruiksveiligheid.

* De Fluke 175 digitale True RMS-multimeter is verkrijgbaar met 30% korting en een gratis C25 draagtas. De nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van de Fluke 170-serie maakt deze DMM tot de industriestandaard. Het instrument beschikt over alle functies die u nodig hebt om veel problemen in elektrische en elektronische systemen te onderzoeken en te verhelpen.

* De robuuste warmtebeeldcamera’s van de TiS20 Performance-serie helpen om snel en gemakkelijk problemen te identificeren voordat ze kostbare storingen worden. Op deze camera’s wordt tijdens de actieperiode een korting van 25% of meer gegeven. Ze bieden een goede beeldkwaliteit met een resolutie tot 320×240, met meer details voor storingzoeken die op een potentieel probleem kunnen duiden – zelfs vanaf een afstand. Deze camera’s worden standaard geleverd met Fluke Connect.

* True RMS-metingen en de geoptimaliseerde ergonomie maken de Fluke 325 True RMS-stroomtang tot het beste instrument voor algemeen storingzoeken door elektriciens in bedrijfspanden en woningen. Naast een korting van 25% of meer, wordt deze stroomtang als actieset geleverd met gratis C1600 draagkoffer H3 holster. Met dit instrument kunt u controleren of er belastingsstroom en/of AC-spanning aanwezig is en doorbeltests uitvoeren op stroomkringen, schakelaars, zekeringen en contacten. Deze kleine, robuuste stroomtang meet DC-stromen, frequenties en stromen tot 400 A in krappe installatiekasten.

* Verder verhoogt een vernieuwde automatische test op de Fluke 6500-2 het aantal dagelijkse PAT-tests. De lichtgewicht, compacte, met één druk op een toets te bedienen tester is verkrijgbaar met een korting van circa 25%.

Met vertrouwen metenicon.arrow--dark

Geschreven door

Fluke Nederland BV

Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software. Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de... Lees meer