Fluke najaarsacties op de meest populaire instrumenten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Fluke najaarsacties op de meest populaire instrumenten

Fluke, wereldleider op het gebied van compacte, professionele meetinstrumenten, heeft tijdelijk speciale aanbiedingen voor verschillende nauwkeurige, robuuste instrumenten. Er zijn aanbiedingen voor toonaangevende Digitale multimeters, isolatie- en installatietesters.

De najaarsactie 2017 loopt tot 31 december 2017. De instrumenten bieden snelle en eenvoudige tests, onderhoud, storingzoeken en verhelpen van storingen in elektrische en elektronische systemen.

Industriestandaard multimeters – met extra’s
1. Professionele technici over de hele wereld beschouwen de Fluke 175 als de industriestandaard True RMS DMM. En deze wordt nu geleverd met gratis grote C25-draagtas. De 175 beschikt over alle functies die u nodig hebt om problemen in elektrische en elektronische systemen te onderzoeken en te verhelpen. De gratis tas beschermt uw meter, zodat u deze gemakkelijk kunt meenemen van de ene opdracht naar de andere.
2. Professionele technici over de hele wereld beschouwen de Fluke 175 als de industriestandaard True RMS DMM. En deze wordt nu geleverd met gratis grote C25-draagtas. De 175 beschikt over alle functies die u nodig hebt om problemen in elektrische en elektronische systemen te onderzoeken en te verhelpen. De gratis tas beschermt uw meter, zodat u deze gemakkelijk kunt meenemen van de ene opdracht naar de andere.
3. De Fluke 115 True RMS digitale multimeter wordt geleverd met een gratis 1 AC II VoltAlert™-spanningzoeker. De 115 is de ideale multimeter voor dagelijks gebruik voor een groot aantal elektrische en elektronische tests. U hoeft slechts de punt van de spanningzoeker in aanraking te brengen met een contactstrip, wandcontactdoos of stroomdraad. Als de punt rood gaat gloeien en het apparaat piept, weet u dat er spanning op de leiding staat.

Isolatie- en installatietesters
1. Koop een Fluke 1507-isolatietester en ontvang gratis een Fluke 323-stroomtang. De 1507 is compact, robuust, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Dankzij verschillende testspanningen is deze ideaal voor vele toepassingen op het gebied van storingzoeken, inbedrijfstelling en preventief onderhoud. Met de kleine en robuuste 323 True RMS-stroomtang kunt u controleren of er belastingsstroom en/of AC-spanning aanwezig is en doorgangstests uitvoeren op stroomkringen, schakelaars, zekeringen en contacten.
2. U krijgt een gratis aardingspennenset bij de Fluke 1663 of 1664FC multifunctionele installatietesters. De instrumenten van de 1660-serie zijn de enige installatietesters die schade aan aangesloten apparaten helpen voorkomen. Met de 1664FC kunt u meetresultaten draadloos verzenden via een smartphone.

Fluke najaarsactiesicon.arrow--dark

Geschreven door

Fluke Nederland BV

Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software. Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de... Lees meer