Fortress Interlocks introduceert Slimline modules

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Fortress Interlocks introduceert Slimline modules

Fortress Interlocks heeft twee nieuwe ”slimline” modules geïntroduceerd voor haar amGard Pro productgroep van modulaire veiligheidsschakelaars.

Naast de nieuwe slimline veilgheidsschakelaar met magneetspoel heeft Fortress Interlock ook een slimline POD voor controlefuncties toegevoegd.

Beide modules zijn IP67 en hebben een breedte van slecht 40mm waardoor deze ideaal zijn voor montage op machineafscherming of op plekken waar de ruimte beperkt is.

De Fortress Interlocks slimline modules kunnen gebruikt worden i.c.m. de bestaande amGard Pro modules; zoals, veiligheidssleuteladapters, toegangssleuteladapters, kopmodules en noodontrgrendelingen om zo een alles-in-één veiligheidsoplossing voor deuren te creëren.
Ook de slimline modules zijn inmiddels TüV gecertificeerd en geschikt voor gebruikt in EN ISO 13849-1, Category 4, PLe (SIL3) applicaties

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Unique Safety Products / Lockout-Tagout-Shop.com

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden. Providing Safety... Lees meer